Meidän pihalle on kasvanut uusia kukkia ja nämä olivat ottaneet kaverikseen yhdet villasukat.

Eli oikeesti tässä ovat KYH 22/26, KYH 23/26 ja KYH 26/26, jotka ovat kaikki tiskikukkia. Nuo kaikki ovat Bommix Bamboo langasta. Nuo villasukat ovat Novitan Bambinosta ja ovat KYH 21/26. Lisäksi KYH töistä on valmistunut myös huivi eli KYH 25/26. Se on Blend Bamboosta ja mallina on Salominin solmut.

Neitokainen, kenen harteilla se on, on keskimmäinen tyttäreni, huivi tulee kuitenkin omaan käyttööni. Tässä vielä toinen kuva siitä:

Ja ajattelin vihdoinkin laittaa kuvan myös keskeneräisestä ristipistotyöstä. Tämä ressukka on vähän jäänyt noitten KYH- juttujen varjoon, mutta valmistuu kuitenkin pisto pistolta...

Kaksi enkeliä tuohon pitäisi syntyä ;)

Eilen taisi olla elämäni lämpimin päivä, meillä oli varjossa 34 astetta eli tarkeni kyllä hyvin. Olin iltayöstä uimassa meressä ja se kyllä virkisti hienosti. Tänään onkin sitten ollut huomattavasti viileämpää, vain 26 asteista. Kävin tänään parin tytön kanssa kirjastossa ja mukaan tarttui viisi kirjaa, joista ensimmäistä olen jo lukenut hyvän matkaa. Aikaisemmin luin paljonkin, mutta lasten myötä lukeminen on jäänyt tosi vähiin. On niin mukavaa lukea välillä, mutta se aika on kyllä käsitöiltä pois, valitettavasti. Tässä elämänvaiheessa kaikkea ei voi saada, perhe ottaa oman aiknsa, mutta aikansa kutakin. Esikoinen täyttää vajaan kuukauden kuluttua 18 ja muu joukko tulee hyvää vauhtia perässä. Ja juuri hetki sitten he olivat kaikki pieniä... Näin vuodet vierivät ja hetken kuluttua minä kaihoten olen ja ihmettelen hiljaista kotia. Ei kukaan keskeytä käsitöitä tai lukemista... Elämä on!

Olen aina pitänyt eläimistä, mutta nyt tuo on tosi koetuksella! Olen itse allerginen kaikille karvaisille, joten meillä itsellä ei voi olla eläimiä, tai ainakaan vielä tuo perhe ei ole minua eläimeen vaihtanut ;) Meidän kaksi nuorempaa tyttöä pelkäävät koiria tosi paljon, koska kerran tuosta lähistöltä yksi labukka syöksyi pihaltaan meidän päälle, kun pyöräilimme talon ohi. Se ei purrut meitä vain riehui ympärillämme tosi rajusti ja vielä sattuu olemaan tosi ison kokoinen. Tytöt ovat sen jälkeen pelänneet koiria. Tämä samainen koira on tullut meidän pihalle muutaman kerran ja pahaksi onneksi tytöt ovat olleet pihalla leikkimässä. Olemme soittaneet koiran omistajille, mutta he eivät voi mitään. Noiden tapausten jälkeen tytöt eivät ole uskaltaneet leikkiä omalla pihalla ilman aikuisen läsnäoloa moneen viikkoon. Tänään jälleen tuo elikko ilmestyi meille ja minä poltin päreeni. Soitin omistajalle ja ilmoitin, että se koira ei saa tulla enää koskaan meidän pihalle. Mielestäni omalla pihalla lasten tulee saada leikkiä rauhassa!!! Omistajapa ilmoitti, että hän ei voi mitään, jos se karkaa kotoaan. Eläimellä on vietit ja niille ei voi mitään. Lapset pitää totuttaa koiraan ja täällä maalla pitää tottua siihen, että  vapaana olevia koiria liikkuu. Uskomatonta tekstiä koiran omistajalta!!! Hän ei hallitse koiraansa ollenkaan ja muut tottukoon siihen. Olen toooosiii vihainen kyseiselle elukalle ja omistajalle, joka ei hallitse koiraansa. Meillä nyt sitten 10 v ja 12 v istuvat sisällä, jos ei pihalla ole joku muu. Voiko tällaiselle asialle tehdä jotain??? Sen tiedän, että eläimiin on totuteltava, mutta tuollaisen peljästyksen jälkeen se ei ole helppoa ja ainakaan tuohon koiraan on tosi vaikea tutustua, sillä minäkään en luota sen omistajaan pätkääkään. Hallitseeko hän sitä koiraansa silloinkaan, jos teemme tuttavuutta??? Ja minä kyllä koen, että meidän oma piha on sellainen alue, missä omien lasten pitää saada olla rauhassa!!!

No, tulipa vuodatettua... Joka tapauksessa ihania kesäpäiviä jokaiselle!!!

KIITOS kommenteistanne, niitä on ilo lukea!!!