Syksy saapuu ja se tuo mukanaan uuden ulkoasun. Vaikka syksy on hämärtyvää ja usein synkkääkin, niin täällä käyn vastatoimiin ja nyt on hempeilyn aika... Eipä silti, kyllä syksyn hämyssä kynttilävalossa on todella hempeyttä ilmassa.

Tämä viikko hurahti vauhdilla ja pikkumiehen asioiden hoito vei siitä tosi suuren osan. Jos nyt kaikki menee suunnitelmien mukaan ensi viikolla alkaa aivan uusi vaihe minun elämässä. Mielenkiinnolla odotan, mitä se tuo tullessaan. Toivottavasti jotakin näkyvääkin tulee. Olen aavistellut tässä jo jonkin aikaa, että muutoksi tulee ja nyt taitaa ns. pää aueta.

Käsityörintamallakin on jotain pientä valmistunut, kuvaa tulee myöhemmin. Teen noita vanhoja kesäyön hullutuksia pois eli aloitettuja valmiiksi. Lisäksi pitäisi laittaa puikoille tyttären liivi, hän odottaa jo saavansa sen. Joululahjat on suunnitelmissa ja nekin pitäsisi aloittaa, ettei tulisi mitään paniikkia niiden kanssa. Niiden teosta nautin, on niin mukava tehdä lahjoja. Olen muutenkin jouluihminen. Eilen vihdoinkin näin kummipoikani poikavauvan ja hän sai lahjansa. Kyllä oli suloinen vauveli!

Tänään on sitten odotettavissa rakettien pauketta, kun nuo mökkiläiset viettävät Venetsialaisiaan. Asun paikkakunnalla, jossa on mökkejä paljon ja ilmeisesti raketteja sen mukaan. Jo nyt alkuillasta on muutamia paukkuja kuulunut. Oikein nautinnollista viikonloppua kaikille!