Tätä huivia isonsin eli jatkoin, kun onnistuin saamaan lankaa lisää. Lankana on Linie 164 ja mallineulena Saarenmaalta lähtöisin oleva Mustikkahuivi.

Puikot olivat nro 5. Lankaa kului yhteensä 200 g.

Olen sangen tyytyväinen, että lankavarastoni ei kasvanut grammaakaan helmikuun aikana!!! Onneksi kulutusta oli muutaman sadan gramman verran. Eli suunta on oikea (ainakin tällä hetkellä ;) enkä ole muuten ostanut tässäkään kuussa vielä lankaa itselleni!

Nyt olen muutaman päivänä tehnyt valmiiksi tilkkutyötä, joka matkaa Tampereelle ensi viikonlopuksi näyttelyyn. Siinä on ristipistoja sekä tilkkutyötä, kuva siitä tulee ensi viikolla, kun näyttely on ohi. Viikon vaihteessa on Tampere- talossa valtakunnalliset Tilkkupäivät sekä Tilkkuyhdistyksen 20 v- juhlat. Sinne on tarkoitus suunnata lauantaina aamujunalla. Mielenkiintoinen viikonloppu tiedossa.

Nyt on puikoilla mm. pitsiset villasukat, jotka ovat menossa lahjaksi. Pitsivillatakki on myös edistynyt vähän ja yksi liivi odottaa pääsyt puikoille. Lisäksi lähipäivinä on muitakin töitä runsaasti eli kyllä tämä viikko menee jälleen lentäen. Tänään viimeistellessäni tuota näyttelytyötä, mietin, minkä käsityön otan Tampereelle mukaan, vaihtoehtoja on monia...

Jos liikutte viikonloppuna Tampereella, käykääpä Holiday Inn- hotellissa katsomassa meidän Perinnettärien tilkkutyönäyttelyä, minun työn tunnistatte tuosta ristipistojen ja tilkkutyön yhdistelmästä.

Pitäkää itsestänne huolta!!!