Isoäidin neliöitä on valmiina jo mukava kasa, 28 kpl. Näitä on syntynyt odotellessa, autossa, sairasta hoitaessa ja ihan kyllä muutenkin. Tätä on niin kiva tehdä ja samalla voi katsella maisemia, ajatella, katsella TV:tä jne. Suosittelen, mutta varoitan, koukkuun jää :)

Lankana on pääasiassa jämiä, jonkun uudenkin kerän olen kyllä korkannut, kun sopivat jämät ovat loppuneet. Kaikki on kuitenkin 7veikkaa. Katsotaan nyt, miten ison peiton näistä kokoan. 

Hiihtoloma on nyt puolessa välissä. Tähän alkulomaan on jo sisältynyt niin paljon, että loppuloma sais olla vähän rauhallisempaa. Maanantaina hoitelin ja herättelin yön yhtä aivotärähdyksen saanutta neitoa ja nyt yksi muksuista on 39 asteen kuumeessa, oltuaan kaksi päivää kovassa tuulessa ja noin 15 asteen pakkasessa laskittelemassa. En tiedä onko asioilla yhteyttä, mutta toivottavasti tauti tuosta häipyy, vaikka mikä sen olis aiheuttanut. Ja toivottavasti kukaan muu ei enää sairastu...

Koska potilaat ovat jo "isoja" niin minä sitten tietenkin teen käsitöitä ja roikun täällä netissä. Välillä kyllä pääsen uloskin ja toki muu perhe pääsee touhuamaan omia hiihtoloma- juttujaan. Olen minäkin jo suksilla käynyt ja toivottavasti vielä loppuviikosta pääsen uudelleenkin. Aion vielä tänään aloittaa yhden lahjan suloiselle viikon vanhalle poikavauvalle, pistelemällä. Vauvalla on vaatteita yllin kyllin, niin ajattelin tehdä hänelle pienen taulun/tyynyt, jonka voi ripustaa esim. oven kahvaan kun vauva nukkuu. Otin tarvikkeet mukaan tänne lomareissulle.

Nautinnollista hiihtoloman jatkoa heille, keillä sellainen on ja muille mukavia talvipäiviä!!!