Niinpä, viikko sitten suunnittelin tekeväni tällä viikolla vaikka mitä, MUTTA jälleen tuli opetus siitä, että aina sitä voi kuvitella kaikkea, eri asia on, mitä teen. Kotimme on ollut jälleen sairastupa, pienin oli kuumeessa ja sai vielä flunssan lisäksi laryngiitin eli yksi yö menimme päivystykseen. Siellä onneksi saimme hoidot reipasta vauhtia ja pääsimme aamuyöksi kotiin nukkumaan. Vielä hän on toipilas ja yskäinen, mutta eilen pääsi vihdoinkin ulos ja kyllä hän nautti. Myös pari muuta potilasta on ollut.

Käsityöt ovat edistyneet hitaammin kuin toivoin, mutta kuitenkin vähän. Olen selannut käsityölehtiä runsaasti potilaiden hoitamisen välillä. Tajusin, että keväällä tarvitsen itselleni kelvollista päällepantavaa ja niiden suunnittelu pitää käynnistyä, että on jotain valmista silloin kun pitää. Vielä ei ole päätöstä tullut mallien suhteen.

Tänään minun piti kuvata noita vanhoja tekemiäni ristipistotöitä, mutta eipä päivän valon aikaan onnistunutkaan, uusi yritys huomenna. Aion esitellä muutaman tekemäni työn täällä, sillä löysin mielenkiintoisen ristipistoilijoiden yhteisön täältä netti-maailmasta ja pääsin sinne mukaan. Olen tehnyt jonkin verran ristipistotöitä ja jostain kumman syystä tuolta kaapistani löytyy yksi keskeneräinen ja muutama aloittamaton ristipistotyö. Haaveeni on, että myös ne joskus valmistuisivat ja saisin ne ylpeänä esitellä. Tykkään ristipistojen tekemisestä tosi paljon.

Kirppikselle olen vienyt tavaraa ja vaatteita ahkerasti. Tällä viikolla vein sinne myös lankoja muutaman pussillisen, toivottavasti ne saavat itselleen uuden kodin. Näin kevättä odotellessa on myös sisustusinnostus heräillyt. Mitään näkyvää ei kyllä ole vielä tullut, sillä tuon vaatehuoneen tyhjennyt- projektin jälkiseuraamuksia on vielä, valitettavasti. Pyykkikone on joutunut koville, sillä eräitä koneellisia on myllytetty tällä viikolla ja vielä homma jatkuu. Lisäksi tuo jokaisen vaatekappaleen lajittelu vie uskomattomasti aikaa ja kun on tuota muutakin pakollista puuhaa melkoisesti. No, onneksi loppusuora häämöttää jo ;)

Toivottavasti saan tänne vähän kuvia lisäiltyä lähi päivinä. Oikein mukavaa talviviikkoa jokaiselle!!!