Isoäidin neliöistä tekemäni huivi on nyt valmis. Jahkaamisen jälkeen virkkasin huivin ympäri ruutuvirkkausta ja kohtalaisen löyhästi eli näin:

Tässä huivi lepää lumikinoksessa. Eli lankana on Novitan Miami ja koukkuna numero 4. Lankaa kului yhteensä 96 grammaa. Toi reunus kyllä mielestäni teki hyvää tuolle huiville :) 

Samalla, kun kuvasin tuota huivia, kuvasin edellisviikolla saamani enkelin, eiks ole söpö?

 

Siinä hän istuskelee kivellä ja miettii elämän suuria kysymyksiä... kuten minäkin usein...

Tänään aloitin uuden huivin yhdestä herkkulangasta eli Teeteen aureasta. Se on matkatyö viikonloppua varten. Ei ole kauaa aikaa, kun minulla ei ollut huivin huivia eikä juuri muitakaan kaula-härpäkkeitä ja nyt niitä on jo muutama ja lisää tulee... ja uusia on vielä suunnitelmissa. Oli vuosien tauko, kun en tehnyt itselleni mitään, tein vain lapsille ja muille lahjoja. Nyt olen parin vuoden aikana neulonut itselleni viisi paria villasukkia ja yhden villatakin sekä noita kaula-härpäkkeitä.  Täytyy kyllä sanoa, että tykkään lahjojen teosta, itsetehtyjä lahjoja on ilo antaa. Toivottavasti saajatkin ovat pitäneet lahjoistaan ;)

Viikonloppuna olen menossa Espooseen tilkkupäiville. Lauantai- aamulla on aikainen lähtö, pääsen yhdellä kimppa- bussilla. Paluu on sunnuntaina. Yöpymään pääsen isoveljen luo Hesaan. Eli sangen mukava viikonloppu tiedossa :) Ja taasen varmasti ideoita tulee vaikka kuinka paljon... Ja näkee ystäviä ja tuttuja runsaasti :)

Kaikkea hyvää teille ja pitäkää huolta itsestänne!!!

Kiitos kommenteista tuolla alla, ne lämmittävät :)