Perjantaina pääsin seikkailemaan Seinäjoen käsityömessuilla ja voi että oli mukavaa :) Meitä oli seitsemän naista liikkeellä ja minä kuskina, matkustajat olivat sangen mukavaa porukkaa! Paljon oli kaikkea mukavaa nähtävää ja messuilla oli mukavan väljää ja leppoisaa (erilaista kuin Tampereella). Ostokseni olivat sangen maltillisia, vähän lankaa, alpakkaa, ja yksi halpa ristipistokirja! Kiitos Sirkka vinkistä! Lisäksi vähän tildaa sekä nappeja.

Lauantaiaamuna lähdin klo 6.20 junalla Vantaalle ja palasin sieltä tänään iltapäivällä. Oli sangen antoisa ja mukava reissu. Paljon opein ja viisastuin sekä tutustuin useaan todella mielenkiintoiseen ihmiseen. Unet jäi kyllä vähiin, mutta kyllä se siitä...

Käsityöt kyllä edistyy, mutta kun ne ovat sellaisia hys- töitä, niin nuo kuvat puuttuu...  Lahjoja siis valmistuu tasaista tahtia, joka on mukavaa :)

Olemme saaneet nauttia tavattoman kauniista syyksyisestä säästä. Aurinko on paistanut upeasti lähes koko viikon ja upea ruska on hiipinyt puihin ja pensaisiin, on niin tavattoman kaunista.

Nautinnollista syksyä ja tunnelmallisia iltoja kynttilöiden valossa!!!