Kiitos kommenteista tuohon edelliseen vuodatukseen, tuntuu hyvältä jakaa tuota harmitusta! Olen ottanut selvää, ja tosiaan kenenkään koiraa ei tarvi sietää omalla tontilla! Se on kyllä kurjaa, että tuollaisia koiranomistajia löytyy, jotka eivät kykenen huolehtimaan ja kasvattamaan omaa lemmikkiään. No, jos tuo koira meille ilmestyy, minulla on suunnitelma jonka toteutan ja toivottavasti se opettaa omistajaa... Tytöt ovat edelleen sisällä, jos ei kukaan muu ole pihalla.

Kahden tytön nimppareita on vietetty ja herkuteltu... Kyl mansikkakakku on melko hyvää... Onneksi vähän on tullut kulutettua energiaakin, eikä vain syöty. Eilen olin siivoamassa vanhimman tytön kanssa yks 3h+k+s oikein perusteellisesti. Neljä tuntia ahersimme ja lopulta oli mukava katsella työnsä tuloksia! Kyl ny veljen kelpaa asustella kodissaan jälleen ;) Onneksi eilen ei ollut mikään kova helle, kun tälläkin lämmöllä tuo siivoaminen oli ihan lämmintä puuhaa.

KYH- tilanne on suht hyvä, enää on keskeneräisenä viisi työtä, joista yksi on viittä vailla valmis. Vielä on loppukuu aikaa tehdä noita ja jos joku jää kesken se jää, nou stressi. Maanantaina pistelin enkelityötäni jonkun tovin verannalla ja sekin valmistunee aikanaan. Minulla on kova hinku aloittaa pari uutta työtä, mutta yritän pidätellä itseäni. Jos vaikka noita vanhoja tekis valmiiksi ennen uusia, mutta eilen kyllä suunnittelin yhtä lahjaa ja se tarvis aloittaa pikimmiten, kun määräpäivä lähestyy kovaa vauhtia... Ja välillä nuo muut työt vähän haittaa näitä käsitöitä ;)

Kesässä se on niin ihanaa, kun voi tehdä käsitöitä pihalla! Täytyy kyllä tunnustaa, että tuo yli 30 asteen helle ei ihan ole minua varten, nämä noin 25 asteen päivät ovat ihania! Piha kyllä alkaa olemaan niin kuiva, että sade ei tekisi pahaa, mutta en silti monen päivän kuuria kaipaa. Nurmikko on jo ruskehtava aurinkoisemmilta paikoilta ja kastelukannun kanssa saa kiertää kukkia ahkerasti. On ollut harvinainen kesä, jos oli sitä kyllä viime talvikin!

Nautinnollisia ja ihania kesäpäiviä teille!!!