Tänään on jo toinen päivä tätä uutta vuotta ja RistiPistoHassutus on lähtenyt hienosti liikkeelle! Tässä kuva minun kahdesta ensimmäisestä aloituksesta:

Tuo 1. alimmainen sinertävä on eilen aloittamani Country Cottage Needleworkin Winter Welcome. Jahkasin pitkään tuon pohjakankaan suhteen ja vähän noiden värienkin, lopulta päädyin joskus aikoja sitten ostamaani Zweigartin Luganaan ja myös langat ovat vanhaa varastoa. Haaveenani on, että tämän hassutuksen aikana myös tuo vanha kangas- ja lankavarasto pienenee. Täytyy kyllä tunnustaa, että tilasin kyllä Violariumista itselleni pari kangasta lisää... (huomatkaa tuo vanha sana tuolla aiemmin ;))

Tuo 2. työ on tämänpäiväinen Little House Needleworksin Music&Books, sen teen ihan ohjeen mukaisilla langoilla ja kankaana on Zweigartin 28 count pellava, väriltään Mocha.

Tämä aloittaminen onkin mielenkiintoista puuhaa, huomaan, että en malttaisi keskeyttää edellistä työtä, kun uusi alkaa ja kun minulla on vielä tuo vanha Madonna- kanavatyö kesken, jonka päätin tehdä valmiiksi noiden aloitusten lomassa. No, Madonna on edennyt hyvin ja voisi sanoa, että loppusuora häämöttää jo...

Olen huomannut, että jotkut viisaat ovat aloittaneet niin pienillä töillä, että saavat ne valmiiksi samana päivänä... minä en kuulu tuohon joukkoon ;) Kaikki valitsemani työt ovat sellaisia, joilla on selkeä kohde jo... osa sellaisia, joista olen haaveillut jo jonkin aikaa... eli lieneekö tämä Hassutus unelmien toteuttaja?!?

Se täytyy kyllä sanoa, että tuo muu elämä häiritsee tätä käsityö-harrastusta, mutta taitaa vanha sanonta pitää paikkansa, että ei hyvää mahan täydeltä!!!

Lämmin kiitos kommenteista, niitä on niin kiva lukea :) Tätä hassutusta on niin kiva seurata muidenkin blogeissa! Ja Marjo-Riitta, on kiva, että olet hengessä mukana!

Pitäkää itsestänne huolta ja mukavia pistelyitä Hassuttelijoille!!!