On kyllä ollut melkoisen uskomaton viikko. Loma loppui muksuilla ja koulu on kutsunut heitä keskiviikosta alkaen. Viime viikonloppuna vietimme niitä esikoisen tällaisia synttäreitä:

Kuluneen viikon aikana olen kattanut kahvipöydän kuusi kertaa vieraille, vieraita on käynyt viitenä eri päivänä, osa tuon esikoisen kunniaksi, osa hänen pienimmän siskonsa kunniaksi, osa on käynyt muuten vaan. Itsekin olin onnittelemassa kummityttöämme yhtenä päivänä. Eli vierastettu on melko aktiivisesti! Lisäksi pari artikkelia saatoin matkaan ja myös mehuja olen keittänyt kaksi maijallista. Sen lisäksi neuloin kaksi paria lapasia ja ranteenlämmittimiä, jotka ystäväni antaa lahjaksi. Tässä ne ovat:

Nuo siniset ovat Nallesta ja miehelle sopivat. Nuo turkoosit ovat Maijasta ja Nallesta ja naiselle sopivat. Tein nuo kaikki viikossa noiden muitten askareiden ohella ja tietenkin nuo tavalliset kotityöt... Eli mukavasti ovat päivät, illat ja osittain yötkin soljuneet ;)

Piipahdimme kahden pienemmän muksun kanssa viime viikolla tuolla yhdessä puistossa ja siellä kohtasimme tämän komistuksen:

Kyllä oli komea ja ylväs näky!

KesäYön Hullutus oli ja meni, mutta tämä hullutuksessa mukana ollut pusero valmistui neljä päivää määräajan jälkeen

Tämä on Puro batikista ja kuvattuna omistajansa yllä, joka on keskimmäinen tyttäristäni. Malli on kevään Novitasta, mutta toteutettuna vähän pidempänä. Sekä omistaja että tekijä ovat tyytyväisiä lopputulokseen :)

Toivottavasti ensi viikko olisi vähän rauhallisempi kuin tämä on ollut. Eipä silti, suunnitelmia on jo senkin varalle eli ans kattoa, mitä se tuopi tullessaan. On myös mielenkiintoista nähdä, kuinka pitkälle nämä helteet jatkuvat, tänään on ollut varjossa + 29 astetta eli kohtalaisen lämmintä. 

Nautinnollista ja ihanaa pyhää ja viikkoa teille kaikille!!!