Sain jo tuossa muutamia päiviä sitten haasteen sekä Helenalta että Maijalta ja nyt vihdoinkin ehdin siihen vastata.

Haasteen ohjeet:

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi

2. Valitse neljäs kuva kansiostasi ja julkaise se blogissasi

3. Selitä kuva

4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama

Tässä kuvani:

Kuvassa on vanhin tyttöni, mutta se ei ole pääasia ;) Tässä on mallineule, jonka olen tehnyt Novitalle vähän runsas vuosi sitten. Huomatkaa takana pilkistävä taulu, jonka olen tehnyt. Se on kanavatyö, mutta käytin siinä muliinilankaa, tuo on yksi lempitauluistani! (Rakastan enkeleitä!)

Tuntuu, että tätä haastetta on jo levitetty runsaasti, etten osaa nimetä, kenelle sen laittaisin eteenpäin. Jos joku täällä käyvä ei sitä ole vielä saanut, niin ole hyvä ja ota haaste vastaan!!!

Tänään oli Porissa Neuletapaaminen ja voi että oli mukava kaksituntinen! Paikalla oli 11 neulojaa ja työnalla oli aivan ihania neuleita!!! Lisäksi muutamalla oli päällään aivan ihana neule!!! Vinkkejä ja ideoita jaettiin ja vaihdettiin. Kyllä oli mukavaa, kiitos kaikille paikalla olleille :) Itse ihastuin erityisesti yhteen kaulahuiviin, katsotaan esittelenkö täällä sellaisen joskus valmiina (monen muun mallin ohella)...

Huivit ovat edistyneet vähitellen ja lisäksi eilen aloitin villasukkia Fabelista pienimmälle. Täytyy saada toiset ohuemmat sukat, jotka mahtuu kenkiin. Lisäksi pääsin mukaan tuonne ristipistoilijoiden porukkaan ja kaivoin pikkasen tauon jälkeen ristipistotyöni esille. Olen aikoja sitten aloittanut ihanan ruusutaulun ja se pitäisi pikkuhiljaa saada etenemään. Olen aina pitänyt sekä ristipistoista että kirjonnasta tosi paljon. Torstaina minun piti jatkaa tuota ruusua eteenpäin, mutta synttärijärjestelyt veivät koko illan. Perjantaina meillä vietettiin 10- synttäreitä ja tänään oli lastenkutsut. Nyt sitten, kun juhlat on juhlittu, voi jälleen paneutua lisää käsitöihin ;) Tuo vaatehuone on myös saatu kuntoon, kyllä poistoon meni melkoisesti vaatteita ja muuta kamaa, on ihanaa kun se homma on ohi. Vielä on kaksi vaatehuonetta jäljellä, mutta onneksi ne ovat huomattavasti helpompia juttuja kuin tuo eka.

Ihanaa Ystävänpäivää ja liukasta laskiaista teille jokaiselle!!!!!!!!!!!!!!!!!!