Nyt kävi niin, että huhtikuun JVJK- haastetyö ei valmistunut aikataulussa ja tiedän jo nyt, että toukokuun työlle käy samoin ;)  Yritän kiriä homman kiinni kesäkuussa tai viimeistään heinäkuussa. Nyt on vain elämä niin täysinäistä, ettei kertakaikkiaan ehdi noita tehdä ja sen olen päättänyt, että asialla en itseäni stressaa, eli siihen asiaan palaan, kunhan on mahdollista :)

Minulla on ollut tässä lähiaikoina kaksi kertaa arpaonnea ja tässä näette tuloksia ;)

Nämä voitin, kun Eijan tilkut ja pehmot- blogissa äänestin molla- maija kilpailussa. Mukava voitto :)

Tämän voitin Vappuna

Tämä on Tuuli Seppälän lyijykynä- työ. Tykkään kovasti :)

Jossain välissä istutin orvokkeja, että edes vähän tulee kevään tuntua. Minä niin tykkään orvokeista :)

Tänään on tainnut olla kevään lämpimin päivä täällä länsi- rannikolla, mutta jos säätiedotuksiin on uskomista tämä onni ei jatku enää huomenna... No, tulee se kesä jossain vaiheessa varmasti! Tässä vielä yksi kaunokainen :)

Kyllä Luoja on osannut kaunista luoda meidän ihmisten iloksi! Tänään kävin myös hautausmaalla istuttamassa orvokit äitini haudalle, toivottavasti parin seuraavan vuorokauden sade ei niitä hakkaa...

Tiistai- aamuna sain tällaisen kimpun

30 vuotta on tätä yhteistyö ja avunanto- sopimusta eletty. Uskomattoman nopeasti on vuodet vierineet. Illalla saimme lapsilta ihanan yhteispotretin. Se oli kyllä aivan ihana! Kooltaan vaatimattomat 40 x 60. On se mainio viisikko ;) Yksi iso asia tapahtui myös tämän toukokuun alussa, ensimmäinen tuosta viisikosta lensi pesästä omaan pesäänsä. On se uskomattoman suuri muutos äiteelle... Mutta niin se kai kuuluu ollakin ;)

Toukokuu jatkuu hyvin työntäyteisenä loppuun asti. Vähän olen käsitöitäkin tehnyt, yksi nalle on jo hyvällä mallilla ja syytä on ollakin, sen pitää olla valmis runsaan viikon kuluttua. Pitsitakkini edistyy hitaasti, mutta varmasti... Kävin yksi päivä kaupungilla hoitelemassa asioita ja piipahdin Anttilaan. Sieltä tarttui mukaan lankaa ja niihin on selvä suunnitelma jo olemassa, enää ei puutu kuin toteutus ;)

Oikein mukavaa toukokuun jatkoa teille jokaiselle!