Kyllä se niin on, että kaikki hyvä loppuu aikanaan ;) Tänään posti toi tiedon tämän kevään viimeisestä SNY paketista ja tietenkin sen heti hain. Samalla myös paljastui, kuka on minua ilahduttanut pitkin kevättä, hän oli ennestään tuntematon, vaikka jo muuta epäilin! Salainen IHANA ystäväni on ollut Pikkumyy, olen kyllä vieraillut hänen blogissa tietämättäni!!! Hän on kyllä onnistunut kevään paketeissa 150 %:sesti! Kuten nytkin, katsokaa, mitä kaikkea ihanaa sain:1242321028_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eli aivan ihanat unisukat Regian Softy Colorista (ehdoton edellytys hyvälle unelle), kolme kerää Sirdar Dune lankaa ja kerä Colorado Multi- color lankaa, molemmat uusia tuttavuuksia, ja värit tietenkin nappiin! Lisäksi Cloverin puikkojen pitäjät, tuli tarpeeseen ja karkkeja kaksi pussillista (lapsilta kiitos!), joista kyllä osa hävisi jo. Vielä oli kaunis itse tehty kortti saatesanoin.

Oli tytöillä hetken hauskaa, kun kuulivat SNY:n bloginimen, meiltä löytyy kaksi Pikku Myytä, luonteittensa perusteella ja Muumit kuuluvat meidän lemppareihin, mainio yhteensattuma. Lämmin kiitos myös Emolle, joka on jaksanut hoitaan virkansa hienosti koko kevään!!!

Sinä Salainen ystäväni Pikkumyy, TOSI ISO KIITOS JA HALAUS SINULLE!!! Olet tuonut kevääseeni paljon iloa ja onnea. Ja nämä kantavat kauas, antamistasi lahjoista on tosi paljon iloa ja nautintoa pitkään. Kaikkea hyvää sinulle :)