Arki pyörii jälleen ja isommat muksut lähtivät kaikki kouluun. Melkein kaksi viikkoa sitten edellisen kerran kaikki koululaiset olivat koulussa, eli flunssakierre sekoitti elämää kunnolla. Nyt pienin tuhisee ja yskii, eilen alkoi ja yö oli levotonta, ans kattoa miten käy, tuleeko kuume vai selviämmekö vähemmällä hänen kohdalla.

Itselläni oli tosi mielenkiintoinen viikonloppu. Lauantaina olin tapaamassa vanhoja opiskelutovereitani, edellisestä tapaamiesta on yli viisi vuotta. Oli tosi kiva heitä nähdä ja kuulumisia vaihtaa sekä tietenkin muistella vanhoja aikoja... Sunnuntaina olin yksillä kutsuilla ja sen jälkeen kävin opettamassa yhdelle mieheni serkulle Salomonin solmuja. Tosi nopsasti meni viikonloppu, lapasetkin kyllä vähän etenivät ja yhden huivin aloitin.

Uusi unelma sai lisää siipiensä alle voimaa, katsotaan, mihin se kantaa. Voi kumpa se toteutuis =)

Luin eilen mielenkiintoisesta "muoti- ilmiöstä", hitailusta. Oli kuin olisin lukenut omia ajatuksiani, en vain ole ymmärtänyt, että olen jopa jossakin asiassa edellä aikaani! Tämä kyllä taitaa olla ehdottomasti ainut asia, missä tilanne on tämä. Muuten on kuin eläisin aivan väärällä aikakaudella. On se hienoa, että muutkin ihmiset alkavat tajuamaan, että kaikella ei ole niin kiire ja kaiken ei tarvitse olla niin tehokasta. Kaikkea ei tarvitse saada ja kaiken ei tarvitse olla pikaa. Toivottavasti tämä hitailu leviää!!!

Kaikkea hyvää tälle viikolle ja nautitaan elämästä =)