Muutaman minuutin kuluttua alkaa laskiaissunnuntai ja maaliskuu on jo hyvää vauhtia menossa. Kuluneella viikolla kevät on edennyt harppauksen, jo parina päivänä vesi on tippunut räystäistä ja voi sitä lintujen laulelua :) Tänään leivoimme kahden nuoremman kanssa laskiaispullia, nam! Tässä niistä puolet juuri uunista tulleena ja täyttämistä odottamassa:

Isoäidin neliöitä on nyt valmiina 48, mukava kasa:

Levitettyäni ne lattialle päätin, että niitä pitää tehdä vielä 15 lisää! Mutta millä värillä yhdistän ne???

Mietin jo, että virkkaanko jokaisen palan ympärille samanvärisen kerroksen, niin peitosta tulee rauhallisempi, vai virkkaanko vain nämä yhteen, mutta se väri??? Sininen, tumma punainen, harmaa, valkoinen???

Tänään olin Raumalla neuletapaamisessa ja siellä sain lähes päätökseen tämän:

Loput päättelin kotona, eli tämä on jättikauluri, joka tässä on nuorimman tytön kaulassa kaksinkertaisena. Lanka on Menitan lenkkimohair, puikot nro 6 ja silmukoita 145. Lankaa meni 100 g.  Raumalla oli muuten sangen mukavaa ja kaiken lisäksi yksi herrasmies pesi minun auton sillä aikaa, kun olin kahvilassa neulomassa. Ei paha :)

Osa hiihtoloma viikolla ostetuista astioista on jo laitettu paikoilleen kaappiin, mutta osa on vielä matkalla sinne, sillä haluan, että hyllyjen kannattimia vaihdetaan vahvemmiksi ennenkuin niiden painolasti kasvaa, sillä en halua sirpaleita, vaikka niiden onnea sanotaankin tuottavan! Lisäksi meillä alkaa jälleen vesivahinkoremppa... vielä emme tiedä, kuinka laaja... Pyykinpesukone päästää vettä lattialle alleen, kuinka kauan sitä on jo tapahtunut? Ei tietoa... Lattia on jotakin muovilaattaa? Ja mitä sen alta löytyy? Ei tietoa, sillä emme ole itse tätä rakentaneet. Ihmettelemme kyllä, miksi vielä silloin, kun kotimme on rakennettu, on hyväksytty pesukoneen sijoituspaikaksi tila, jossa ei ole lattiakaivoa. Lähipäivinä saamme varmaankin lisätietoa ja selvyyttä asiaan. 

Jaahas, se laskiaissunnuntai alkoi jo :) Oikein mukavaa pyhää kaikille ja nautinnollista alkavaa viikkoa teille :) :)