esittelen pari työtä, jotka viime päivinä ovat syntyneet. Tässä ensin kolme tiskirättiä hamppulangasta

Tuo hamppulanka oli kiva uusi tuttavuus. Ja tietenkin yhdet villasukat, mitä olisi postaus ilman villasukkia???  Ja eikös tuo villasukka sovi hyvin tähän ystävänpäiväänkin ;)

Lankana on tico tico ja nämä tulee ihan omaan käyttöön.

Ja tottakai ystävänpäivään kuuluu sydämetkin ;) Tässä hempeänä ruusuisena heitä

Olin viime viikonlopun opiskelemassa ja voi että oli antoisa viikonloppu. Niin paljon tuli ajateltavaa, uutta tietoa ja vanhojen tietojen uudelleen palauttamista muistiin. Muutenkin oli mukava viikonloppu, sillä meidän nuorin tyttö täytti 12 vuotta. Edelleen ihmettelen, että miten lapsi, jonka juuri sain syliini voi täyttää jo 12 vuotta???

Kaikilla ei ollut yhtä mukavaa viikonloppua, valitettavasti, vanhimman tytön koulusta yksi tyttö, vain vuotta nuorempi kuin tuo omani, oli kävellyt junan alle... Miten voi elämä olla niin solmussa nuorella 16- 17 vuotiaalla, että muuta vaihtoehtoa ei ole??? Eilen koulussa heillä oli ollut tiedoitustilaisuus asiasta ja siellä oli ollut tämän nuoren muistopöytä. Tyttöni kertoi, että kyyneleet olivat virranneet monella tytöllä, kun oppitunti oli alkanut ja yksi puuttui joukosta. Tänään uutisissa kerrottiin, että Imatralla koulussa poika oli puukottanut toista oppilasta... Kyllä voi olla paha olla meidän nuorilla. Tällaiset asiat kyllä laittavat ajattelemaan, että mikä on meidän yhteiskunnassa pielessä, kun tällaisia asioita tapahtuu, ja kaiken lisäksi nämä eivät ole niin kovin harvinaisia???? Voi kumpa me ihmiset osaisimme olla lähimmäisiä toisillemme ja välittäisimme toisistamme oikeasti. Jokaisella on oikeus olla arvostettu ja pidetty ihminen juuri sellaisena kuin olemme. Miten saamme lisää rakkautta ja lämpöä sekä välittämistä tähän kylmään ja kovaan maailmaan? Jokaisesta meistä se lähtee ja me aikuiset olemme esimerkillämme opettamassa sitä myös lapsillemme. Yritetään hyvät ystävät tehdä tästä maailmasta yhdessä vähän parempi paikka, jookos!!! Se, että välitämme toisesta ei ole meiltä pois!

Kaikesta huolimatta tai oikeastaan juuri siksi, toivon teille kaikille rakkaat vierailijat oikein mukavaa YSTÄVÄNPÄIVÄÄ! Pitäkää itsestänne ja läheisistänne hyvää huolta, olette tärkeitä!!! Ruusun kera ;)