Tänään pakkanen on hellittänyt mukavasti ja sen seurauksena pääsin hiihtämään. En ole vuosiin päässyt hiihtämään kotipihalta, mutta nyt se onnistui! Meillä on lunta niin paljon, että hiihtäminen onnistuu hyvin. Lapset sanovat, että ei uskoisi, että ollaan kotona, kun on niin hienoa ja talvista. Aivan kuin olisimme Lapissa. Pakkanen oli tavallaan hienoa, mutta minun keuhkoilla ei tosi kovassa pakkasessa hiihdetä. Tänään, kun oli vain kuusi astetta pakkasta, piti tietenkin päästä nauttimaan upeasta kelistä ja todella upeista maisemista!!!  Eikä muuten tee yhtään huonoa hiihto noille hartioillekaan, jotka neulomisesta "vähän" ovat jumissa.

Mallineule on matkannut maailmalle ja nyt teen valmiiksi yhtä aloittamaani lyhyttä puseroa Novitan Purosta. Uusia ideoita on vaikka kuinka monta, joita haaveilen tekeväni. Ensi viikolla pitää kuitenkin vähän malttaa tehdä töitäkin, ettei totuus unohdu. Lisäksi muutoksen tuulet ovat alkaneet puhallella ja sekin vähän aiheuttaa muuta puuhaa.

Itselle pitäisi kehitellä jotain päähinettä, nuo pakkaskelit herättivät jälleen ajattelemaan asiaa. Hiihto- tai kävelylenkillä, jos on pakkasasteita, pidän kyllä pipoa, kun sen jälkeen yleensä menen heti suihkuun, mutta liikkuessani kylillä muuten, pipo lätistää tukkani niin, että ei kehtaa ottaa pipoa pois missään ihmisten ilmoilla. Olen ajatellut sellaista isoa "tuubia", jolloin kaulakin hoituisi siinä samalla ja se tiemmä ei latista hiuksia. Huivikin olis kiva, mutta sitä joutuu asettelemaan enemmän, ans kattoa nyt mihin päädyn.

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa jokaiselle :)