Viime viikonloppuna oli antiikkinalle-kurssilla. Oli kyllä nautinnollinen kurssi. Seura oli tosi mainiota ja opettajana itse nalle-guru Kikka. Tässä esitellään nyt meidän perheen uusi jäsen isoveljensä vieressä:

Vasen nalle on isoveli, joka on jo melko vanha. Oikeanpuoleinen on uusin tulokas, joka on vielä nimetön. Eli nämä antiikkinallet ovat kokonaan käsinommeltuja ja heidän täytteenä on puulastu. Silmät ovat tietenkin lasisilmät. Minä sitten tykkään näistä nalleista toooosi paljon. Meillä on nyt neljä vastaavan kokoista nallea, viidennenkin olen tehnyt, mutta hän on muuttanut Amerikkaan ystäväni luo asumaan. Vielä yhden teen tätä samaa kokoa ja sitten siirryn vähän isomman nallen pariin.

Tänään oli Tampereen käsityömessuilla keskimmäisen tyttöni kanssa. Meillä oli sangen mukava päivä. Muutaman löydön tein ja pari ideaakin tuli. Ihanimmat löydöt tein Violariumin pöydästä, ne esittelen myöhemmin... Yritin myös etsiä pöytää, jossa olisi myynnissä pari tuntia lisää aikaa vuorokauteen, mutta turhaan... ei löytynyt :(   No, vähän sain lohduketta noista pistelyistä ja parista lankakerästä sekä parista puikoista ja yhdestä kirjasta. Oli kyl kiva päivä :) 

Nyt tahtoisin ommella nallea, pistellä, neuloa ja ommella sekä virkata eli ymmärtänette, miksi etsin sitä ajan myyjää... (kun on vähän tuota muutakin puuhaa).

Nautinnollista viikonloppua teille :)