Syysloma saapui meille, mukavaa! Eli nyt alkavan viikon kaikki muksut ovat lomalla, paitsi tuo esikoinen, hän menee koko viikoksi töihin samaan paikkaan, jossa oli kesälomansakin. On ihanaa, kun tämä melkoinen pyöritys taukoaa ja saa vähän hengähtää. Minulla itselläni päättyvä viikko on ollut melkoista vaakalentoa tai oikeastaan vaaka-ajoa, sillä ajoin autolla maanantain aamusta lauantain aamuun noin 1700 kilometriä... Tämä viikko toi myös mukanaan niin elämän päättymisen kuin uuden syntymisenkin, samana päivänä yksi vanha ystävä nukkui ikiuneen ja kummipoika sai poikavauvan, niin paljon mahtuu yhteen päivään!

Jouluvalmistelut etenevät vähitellen ja uusia ideoita syntyy koko ajan. Eilen aamupäivällä oli Porissa Neuletapaaminen ja sieltäkin sai jälleen uusia ideoita! Paikalla oli ennätysmäärä naisia eli 21 ja sama määrä toinen toistaan ihanampia työn alla olevia käsitöitä sekä muutama aivan ihastuttava valmiskin työ. Kyllä tällaiset kokoontumiset ovat sitten niiiiiiin ihania!!! Samanhenkiset ja eri- ikäiset naiset ja mikä määrä energiaa, siis niin upeaa. Ilmapiiri on niin positiivinen ja leppoisa, että sielu lepää. Tapaamisen jälkeen pistäydyin LankaLiiterin avajaisissa ja sieltä tarttui mukaan muutama kerä, kuten huomaatte:

Suunnitelma näille on jo. Tuo Allino kiinnostaa erityisesti, se on aivan ihanan tuntuista pellava- puuvillaa. Siitä saisi aivan upean neuleen...

Tämä syksy tuntuu olevan minulle oikea muutosten ja uusien tuulien syksy. Perjantaina yksi puhelinsoitto laittoi alulle mielenkiintoisen prosessin ja odotan suurella kiinnostuksella, että mihin tämä prosessi etenee ja päättyy, tuleva viikko tuo varmasti lisää tietoa. Sillä polulla, josta viimeksi kirjoitin, olen jälleen edennyt vähän ja kyllä on tuntunut hyvältä, suunta on selvästi oikea :) On tämä elämä niin mielenkiintoista! Näitä kaikkia muutoksia ja polkuja olen kauan odottanut ja nyt tuntuu, että odotukset alkavat täyttyä. Kait minä osittain olen tiedostamattani tähän suuntaan kulkenut jo jonkin aikaa...

Kaikille syyslomalaisille oikein nautinnollista lomaa ja kaikille mukavaa lokakuista viikkoa! Pitäkää itsestänne huolta :)