Aikataulussa edelleen, mutta kolmanneksi suunnittelemani työ vaihtui. Aloitin kyllä kolmanneksi suunnittelemaani tuuba-työtä, mutta en ollutkaan tyytyväinen valitsemaani pohjakankaaseen. Joten siirsin sen työn edemmäs, jotta saan siihen paremmin sopivan kankaan ja aloitin tekemään ruusuista saksi-koristetta, joka oli aiemmin listalla viidennen päivän kohdalla. Päivitän tuota sivupalkissa olevaa listaa todenmukaiseksi. Ans kattoa mitä muutoksia vielä tulee ;)

Tässä todistetta:

Kuten huomaatte, työt 1/RPH ja 2/RPH ovat vähän edistyneet eilisestä. Tuossa oikealla on työ 3/RPH, joka on Pariisista ostamani paketti, Damask Rose, Scissor keep. Kankaana on aida. 

Vuoden vaihtuessa päivitin tuon lankavaraston tilanteen, joka on vähän runsas... Ilokseni sain todeta, että lankavarasto on pienentynyt yli kolmella kilolla vuoden aikana!!! Suunta on oikea, mutta tavoite on vielä kaukana... Yli 5,5 kiloa lankaa olen neulonut tai virkannut vuoden aikana. Paljon saa vielä tehdä, ennenkuin lankalaatikkojen pohjat häämöttävät. 

On tosi kiva seurata blogeissa, mitä kaikkea muut hassutuksessa tekevät, mutta huomasin eilen, että tuolla blogimaailmassa seikkaileminen vie aikaa aivan huomaamatta... silloin ei kyllä pistelyt edisty ;) Mutta silti on niin mukavaa siellä seikkailla!

Tänään joulukuusi, tai oikeastaan se, mitä siitä oli enää jäljellä, matkasi ulos. Neulasia on harjailtu kuusen alta pois jo melkoisia kasoja Tapaninpäivästä lähiten. Moista kuusen kuivumista en ole ennen nähnyt, eikä kuusen haju ole koskaan ollut noin erikoinen ja voimakas. Joulu on kuitenkin muuten vielä meillä esillä ja haluan tähän loppuun laittaa teille vielä kuvan amarylliksestämme, joka on kyllä mielestäni kaunis:

Kuvan otin eilen illalla, kun tuo kuusi vielä oli sisällä.

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa teille!!!