...ja mä aion elää sen!!!

Ihana hetki, koululaisilla alkoi kesäloma, josta taitaa äiti nauttia eniten... ei kellon kyttäämistä, ei muistamista kuka menee milloinkin ja minne, ei läksyjen muistuttamista, ei kokeista muistuttamista, ah!!! Eipä silti, täytyy kyllä antaa tunnustus lapsille, he ovat hoitaneet kolulunsa hienosti itse, ei äidin muistutuksia ole tarvittu. Esikoisen loman neljä ekaa viikkoa kuluu kesätöissä, oli hienoa, että hän sai töitä! Aamulla ennen klo 7 mopo pärähti pihalla ja hän lähti työhönsä.

Lauantai oli melkoista hulinaa, koko aamupäivä meni kevätjuhlissa, pienemmät jaksoivat olla hienosti mukana. Yksi lapsista sai stipendin! Kevätjuhlien jälkeen meillä oli perinteinen loman aloitus- kakkuhetki, jo kymmenennen kerran. Juhlistamme loman alkua ja samalla kiitän lapsia hyvin hoidetusta kouluvuodesta, joka kerta he ovat kakkunsa ansainneet! Lauantaina oli myös yhdet ylioppilas- juhlat, juhlat olivat noin 280 km: n päässä, mutta onnittelemassa kävimme. Hyvin muuten tarkeni istua autossa tuo 560 km.

Eilinen sunnuntai kului nauttien lämmöstä. Terassi tuli pestyä ja klaarattua muutenkin. Lisäksi virallisesti avasimme terassikauden ja söimme siellä. Me syömme koko kesän ulkona terassilla aina kun se vain on mahdollista ja ainakin viikonloppuisen teemme ruoankin ulkona grillissä. Meillä on ihana Valugrillin grilli, jossa grillaus tapahtuu puita polttamalla, se on hyvä! Eli kesäkausi tuli virallisesti avattua. Lisäksi yksi iso kukkamaa tuli kunnostettua ja muutama amppeli asennettua, eli kukistakin saa jo nauttia. Kyllä kesä on ihanaa aikaa, se valo ja lämpö, miten ihanilta ne tuntuvatkaan pitkän talven jälkeen!!!

Käsityötkin vähän etenivät. Kiertolainen tilkkutyön puolelta lähti loppuviikosta matkaan, tämän oman blokkini saan takaisin ensi vuoden lokakuulla, ja sen keralla pitäisi saapua 17 uutta muiden tekemää blokkia, jotka sitten kokoan yhdeksi työksi, mielenkiintoinen juttu! Yhdet sukat ovat viittä vailla valmiina ja sen haaveilemani tunikan ohjetta olen jo silmäillyt. Vastaan tuli myös aivan ihana villatakin ohje ja luulempa, että sekin pääsee puikoille lähi aikoina. Lisäksi yksi kassi pääsee koukulle tänään, haluan saada sen valmiiksi Knit in Public- päiväksi, pitäähän käsityöllä olla arvoisensa kassi, kun menemme neulomaan julkisesti. Toivottavasti silloin 13. päivä on kaunis ilma, että voimme neuloa ulkona!

Aivan ihanaa ja nautinnollista lomaa lomalaisille ja työssäoleville mukavaa työviikkoa :)