Ompas hurahtanut monta päivää edellisestä kirjoittelusta, mihin lie päivät kadonneet??? Niin paljon on kyllä tapahtunutkin tuon viime tapaamisen jälkeen, että huh... Käsityö- rintamalla olen tehnyt tiskirätin ja virkannut isoäidin neliöitä, joista tulee pieni peitto. Lisäksi kävin läpi lankavarastoni, sillä suunnitelmissa on tehdä kesän juhliin pari pitsitakkia. Toiseen löytyi langat kotoa, mutta toiseen ei. Torstaina oli Lavikolla lankaesittely ja sieltä löytyi aivan ihanaa lankaa... ostin sitä, vaikka maksoin itseni kipeäksi. No, onneksi en ole viime aikoina juurikaan lankoja ostellut. Nyt sitten enää puuttuu se toteutus ;)

Nallejakin olen tehnyt tai oikeastaan leikkasin parin nallen palat valmiiksi ja ensimmäistä olen jo ommellutkin jonkin verran. Noiden antiikkinallejen teko on sitten niin ihanaa. Meidän nuorin tyttökin, 12 v, on aloittanut oman nallensa tekemisen, palojen ompelu on jo käynnissä hyvää vauhtia.

Hiihtoloman päätteeksi meillä kävi erittäin mukavia vieraita. He toivat kevättrevehdykseksi aivan tavattoman ihanan kukkakimpun, vai mitä?

Tuo kimppu on värimaailmaltaan niin tavattoman ihku, minun lempivärejä! :) Kyllä kukat ovat kauniita!

Eilen tein pannaria niinkin harvinaisesta aineesta kuin ternistä ja lopputulos oli aikas komia, kun hän uunista tuli ulos

Uunipelti kävi vähän ahtaaksi ;) Pannari on kyllä sellaista, että se melkoisen hyvin katoaa muksujen suihin, ja hyvä niin. 

Tämä viikonloppu kuluu opiskelun merkeissä ja mukaan lähtee nuo nalle- ompelukset, joskos vähän etenisivät, sillä heidän kuuluu valmistua lähiaikoina. Samoin kaksi vauvalahjaa tarvis saada tehtyä pikimmiten, sukuun on syntynyt kaksi pientä tyttövauvaa. Muuutenkin tuntuu, että jälleen on melkoista ruuhkaa elämässä, niin käsitöitä kuin muitakin töitä on vaikka muille jakaa, no, eiköhän nuo asiat tuosta päivä kerrallaan etene.

Oikein mukavaa viikonloppua teille kaikille ja nautinnollisia kevättalven päiviä!!!