Eilen yritin epätoivoisesti päästä tänne päivittämään aloitukset, mutta turhaan. Ei systeemi hyväksynyt minua ollenkaan sisään. Nyt onneksi toimii jälleen ja tässä tulee sunnuntaina ja maanantaina aloitetut hassutukset:

 

Alimmainen pellavanauhalle aloitettu työ on RPH/9. Siihen tulee teksti HOME ja lisäksi jotain pientä kivaa. Tästä on tarkoitus tulla loppujen lopuksi tyyny. Pieni sininen ruusu on RPH/10. Kankaana on joku vanha kangas ja pistelen yhdellä säikeellä yhden yli. Lankana on liukuvärjätty muliini. Taidan ruusun alle pistellä myös vuosiluvun, katsotaan nyt. Tästä on tulossa sydän. Yhden muutoksen teen vielä tuohon Hassutus- listaan, ainakin! Tarvitsen säilytys-välineen neuloille, ja se pitää lisätä listalle ja joku poistaa...

Eilen siivosin loputkin joulujutut pois (muutama jouluvalo vielä on) ja iltapäivällä meillä kävi vieraita. He toivat mukanaan kauniin ruusukimpun ja voi kuinka se tuntui keväiseltä juuri joulun jälkeen. Laitoin pöydälle punaisen liinan tilalle pellavaliinan ja kimppu siinä pöydällä oli niin kaunis. Tuli tosiaan tunne, että pimein aika on selätetty ja tervetuloa valo!!!

Nyt menee pari kolme päivää, että pistelyt eivät juurikaan etene, hyvä kun aloitukset ehdin tehdä. Ja loppuviikosta ratkeaa muutenkin paljon kevään ohjelma. Voi olla, että käsityöt jäävät vähälle lähi viikkoina, mutta eiköhän nyt kuitenkin joku pisto ja silmukka synny. Ja myös tikki ;) 

Nyt pitää palata työn ääreen ja toivotan teille näiden saamieni ihanien ruusujen myötä mukavaa viikon jatkoa!!!