Kiitos lämpimistä kommenteistanne hyvät ystävät edellisessä kirjoituksessa!

Olemme jo ensimmäisessä Pääsiäispäivässä ja sehän herättää toivon elämäämme. Saimme nauttia pari upean aurinkoista päivää ja muuttolintuja oli kymmenittäin meidän olohuoneen ikkunoiden takana pellolla. Joutsenet ja hanhet ovat sitten komea näky, kun niitä on paljon. Melkoisen metelinkin ne kyllä saavat aikaiseksi... Tuo on varma kesän merkki, menemme vauhdilla kohti valoa ja lämpöä! Elämä jatkuu...

Neulonut olen jonkin verran, tässä ovat viime aikana valmistuneet työt:

Eli kaksi Etiopia- nuttua, ne ovat jo lähes antiikkisesta puuvillalangasta. Neuletapaamisessa esitin haasteen naisille, että neuloisimme näitä. He ottivat haasteen vastaan ja soveimme, että kesäkuun tapaamisessa keräämme valmiit ja lähetämme Etiopiaan, meidän pieni osuus tehdä maailmaa edes aavistuksen paremmaksi... ainakin toivottavasti. Tein näitä nyt kaksi yhteen syssyyn. Nyt teen välillä muita käsitöitä, mutta pyrin tekemään niitä vielä vähän lisää. Nuo sukat ovat Nalle Talvea ja kooltaan noin 39-40.

Lupasin tuolla aiemmin kuvata, minkä löydön tein hiihtolomareissulla. Kotimatkalla poikkesimme Pellossa Pentikillä ja siellä oli jokin Ystävä-myynti. Tuo lampunjalka oli tarjouksessa ja lähti mukaan. Sopivaa varjostinta siten etsinkin kotvan... täydellistä ei löytynyt, mutta sellainen onneksi, joka kuitenkin on suht hyvä. Tässä kuva:

Lamppu pääsi senkin päälle olohuoneeseemme.

Haluan toivottaa teille kaikille mukavaa Pääsiäisen jatkoa sekä ihanaa kevättä!!!

Pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta :)