...ja minä en perässä pysy! Viime lauantaina olin Seinäjoen Käsityömessuilla. Ne oli mukavat messut. Lankaa ostin vain 2 x 100g, ja molempiin on olemassa jo malli! Lisäksi ostelin vähän tarvikkeita sekä muutaman lahjan. Siellä oli mukava katsella ja kierrellä. Matkaseurakin oli kovin mukavaa. Sunnuntaina kävimme onnittelemassa yhtä meidän "entistä vauvaa". Kaikki väliajat neuloin ja maanantaina lähti mallineule postipojan matkaan. Tiistaina lähti liikkeelle julkaisukelpoista tekstiä. Se jälkeen jälleen onkin puikot heiluneet ahkerasti. Myös tilkkuilu on ollut pinnalla, sillä yksi blokki pitää saada hetimmiten matkaan, on pahus jo myöhässä.

Jouluasiat ovat jo mielessä, tällä viikolla varmistui, että pääsemme ystäväni kanssa joulumarkkinoille myymään käsitöitämme. Menekki siellä on ollut vaihtelevaa, mutta tunnelma aina niin mukavaa. Tuollaiset vanhanajan markkinat ovat mukavia ja niin sopivia minun ajatusmaailmaan. Välillä oikeasti minusta tuntuu siltä, että elän väärällä vuosisadalla, en aina ymmärrä näitä nykyajan kotkotuksia. Myös joululahjoissa on jo jotain edistystä tapahtunut.

Nyt syksyn hämärinä iltoina myös tytöt ovat innostuneet neulomaan. Useana iltana olemme kaikki neljä istuneet telkkarin edessä kudin kädessä. Tytöt ovat olleet niin ylpeitä aikaansaannoksistaan ja syystä! Ja nyt jatkamaan hommia...

Nautinnollisia syyspäiviä itse kullekin!