Suomen suven suurin juhla on jo aivan kynnyksellä. Olen juhannuksen lapsi ja rakastan tätä keski kesän juhlaa. Täällä juhannuksen vieton valmistelut ovat hyvässä vauhdissa. Siivous on aloitettu ja samoin leipominen. Aattona vaihdan vuosikymmentä ja kaikille, jotka talossa poikeavat, on tiedossa kakkukahvit. Lisäksi sunnuntaina saan muutaman ystäväni vieraaksi, siitä on sitten hyvä jatkaa uudella vuosikymmenellä. 

Käsityörintamalla ei ole esiteltävänä mitään valmista, mutta hankintoja kylläkin. Runsas viikko sitten oli Tampereella retkellä muutaman muun naisen kanssa ja ensimmäisenä kohteen oli Lankamaailma. Tässä sen vierailun tulos

Ihan kuin joku tykkäis sinisestä...

Ja tässä lisää

Sieltä siirryimme kaupungille ja etseimme Lankaidean ja voi tavatonta, mikä herkkukauppa se oli. Huh, siellä olisi voinut hiplata lankoja vaikka kuinka kauan... No, nämä ostin itselleni ja huom! 15 % alennuksella KIP- päivän kunniaksi

Aivan ihania lankoja ;) Tuolla Lankaidean kulmilta löytyi naisia KIPpailemassa eli he neuloivat ulkona. Heidän luonaan piipahdimme vierailulla. Oli kyllä mukava reissu tuonne manseen.

Shoppailin myös tuolla ristipistokirppiksen puolella eräänä päivänä ja tässä tulokset siitä "kierroksesta"

Olen erittäin tyytyväinen ostoksiini! Toivottavasti eräänä päivänä voin esitellä täällä jotain valmistakin myös tältä saralta ;)

Sitten vielä muutama kuva pihalta ja suven suloisuudesta! 

Lehdillä olevat timantit ovat vesipisaroita :)

Nämä maistuvat auringolta!!!

Ja taidetaan loppukesästäkin jotain saada syödä ;)

Oikein mukavaa ja nautinnollista juhannusta teille kaikille!!!!!!!

PS: KIITOS kommenteista ja onnitteluista tuolla alempana!!!