vihdoinkin tänne länsi- rannikollekin, ainakin hetkeksi! Meillä oli tänään tosi mukavia vieraita kylässä ja illalla heidän lähdettyä menin käymään pienellä happihyppelyllä ulkona. Ja voi että siellä oli kaunista!!! Lähes täysi kuu valaisi ja LUMI hohti ihanasti. Pakkasta oli jopa 11 astetta. Tässä pari kuvaa meidän pihalta.

Kuin satumetsästä :)

Joulu on päätöksessään ja kait tuo joulukuusi pitäisi lähipäivinä kantaa ulos hyvin palvelleena. Eilen laitoin jo muutaman tontun pois ja pikku hiljaa nuo muutkin joulukoristeet saavat siirtyä varastoon palataakseen jälleen esille noin 10 kuukauden kuluttua... Huomenna saamme vielä vieraita iloksemme ja sitten se arki palaa. Maanantaina palaavat viimeisetkin lomalla olleet koululaiset opintojensa ääreen ja pikkumies palaa päiväkotiin ja minulla odottaa iso pino töitä tekijäänsä...

Jotain valmista joka kuukausi- haaste (JVJK- haaste) on edennyt tammikuun työn osalta. Teen valmiiksi yhden vuoden vanhan hassutus pistely- työn, joka on jo edennyt ihan mukavasti. Myös villasukkia on tulossa, mutta ne lähtevät vamistuttuaan eteenpäin. Lisäksi on suunnitteilla jo jotain ystävänpäivään liittyen eli vapaa-aikakin täyttyy ihan mukavasti. Lisäksi minun pitää muistaa se uuden vuoden lupaukseni ;) 

Vauhdilla on tämä vuosi lähtenyt liikkeelle ja jo kovin moninaista on näihin alkupäiviin mahtunut, mutta kaikesta huolimatta tästä on hyvä jatkaa!

Oikein mukavaa pyhää kaikille sekä alkavaa uutta viikkoa!!!

PS: Lämpimät kiitoksen uuden vuoden toivotuksista kommentoijille ja kaikkea hyvää teillekin vuoteen 2012!!!