Jo oli aika tuon talvikuvan väistyä ja alkaa uusi ihana kevät täälläkin. Luonto on hellinyt meitä viime päivät tavattoman lämpimällä ja kauniilla ilmalla. Tänään sitten ukkonen antoi kuulua itsestään ja lämpötila putosi parissa tunnissa + 28 asteesta + 14 asteeseen. Ilma raikastui sateen jälkeen ihanasti.

Eilen ompelin sydämiä:

Sain myös viimeinkin sen pitsitakkini valmiiksi. Pitsin malli oli Novita Kevät 2010 numerosta ja vähän mallin sovelluskin, mutta mitoitukset omaa laskentaa. Lankana on Novitan Tennessee.

Tämä pitsitakki matkaa kanssani Pariisiin ensi torstaina, jos vain tuhkapilvet sen sallivat! Lähden vanhimman tyttöni kanssa hänen rippilahja- matkalleen katsomaan Eiffeliä livenä! Olen jo selvitellyt, millaisia käsityökauppoja sieltä löytyy. Violariumin Lennu on ollut ystävällisesti apuna, siitä hänelle lämmin kiitos! Toivottavasti matka menee hyvin ja voin vajaan parin viikon kuluttua kertoa täällä Pariisin kuulumisia!!!

Haluan kiittää kaikkia täällä vierailevia ja erityisesti kommentoivia ihmisiä ja haluan jakaa teidän kanssanne nämä ruusut, jotka sain äitienpäivänä!

Ihania kevätpäiviä teille ja pitäkää itsestänne huolta!!!