Juhannus lähestyy, vaikka ei sitä ilmoista aina uskoiskaan. Täällä on vähän päivitykset viipyneet, kun nuo päivät kiitää nopeammin kuin minä. Edelleen odottelen Pariisin kuvia koneelleni, ans kattoa koska tulevat. Nyt kuitenkin tulee vähän tehtyjä käsitöitä! Tässä ensimmäisessä  kuvassa on ennen kesäkuuta valmistuneita töitä:

Eli palatossut 7veikasta, kahdet vauvojen villasukat Bambinosta sekä tiskirätti Novitan Bambusta.

Lähdin mukaan tuohon KesäYön Hullutukseen nyt toista kertaa. Ideanahan on aloittaa uusi työ joka päivä kesäkuun alusta juhannuspäivään. Tänä vuonna juhannus on tosi myöhään eli aloitettavia töitä pitää olla 26. Niistä mahdolisimman monen pitäisi olla valmiina heinäkuun lopussa (tänä vuonna). Viime vuonna aivan kaikki eivät valmistuneet, mutta ans kattoa miten tänä vuonna käy! Tässä ovat valmiit KYH työt tällä hetkellä:

Tiskirätti on KYH 1/26 Novita Bambusta. Valkoiset lapaset on KYH 2/26 Novitan Bambinosta. Mintun väriset sukat ovat KYH 3/26 ja KYH 8/26, molemmat Novita Bambinosta, samoin minttulapaset ovat KYH 4/26. Vaalean punaiset sukat ovat KYH 5/26 ja Novita Bambinosta.

Keskeneräisiä KYH töitä on tässä:

KYH 6/26 ja KYH 7/26 ovat Nalle-langasta tulevia Etiopia- nuttuja. Valkoinen työ on vauvan lapaset Bambinosta ja KYH 9/26. Vaalea rosa on KYH 10/26 eli tiskirätti Bommix Bamboota. KYH 11/26 on vauvan sukat lilasta Gjestalin Baby ullista. KYH 12/26 on vauvan villatakki ja lankana Vikingin Baby ull. KYH 13/26 on sinivihreä tiskirätti Bommix Bamboosta. Musta aloitus on KYH 14/26 Cannesista ja siitä on tulossa pitsiliivi. Tämän päiväinen KYH on vielä aloittamatta.

Viime viikonloppu oli todellinen käsityö- viikonloppu. Lauantaina oli Knit in Public- päivä. Olin ensin Porissa neulomassa Eetunaukiolla. Meitä oli siellä 15 käsityön tekijää. Sateesta huolimatta meillä oli sangen rattoisaa, olimmehan jäätelöpaikan suojissa sateen ulottumattomissa. Sitten menin iltapäivällä Raumalle. Aloitimme siellä neuletapaamiset Rosmariinissa ja siellä oli 8 neulojaa. Aivan ihana aloitus. Siellä neulotaan seuraavan kerran 24.7 klo 10-12, ja sinne on kutsuttu porilaisetkin vierailulle!

Sunnuntaina oli Porissa Pistely-tapaamisessa Rouva Ruusupuun luona. Ja voi että, olin kuin Liisa Ihmemaassa! Marilla oli toinen toistaan ihanampia ristipisto-töitä esillä, voi että! Näin myös mitä ihanampia töitä työn alla ja malleja! Kyllä oli "sulattelemista" ja pitkäksi aikaa. Seura oli myös mitä ihanampaa. Kyllä tuollaiset tapamiset on sitten tosi mukavia! Oma enkeliaiheinen pistelytyöni etenee hitaasti, mutta varmasti. Sain myös perjantaina tilaamani kaksi aivan ihanaa pistelymallia! (KIITOS SARI!) Ne haluaisin laittaa heti työn alle, sillä ostin Pariisista niihin jo kankaat, mutta nyt pitää malttaa ja tehdä noita keskeneräisiä ensin pois... Myös Eiffeli pitäisi tehdä pistelemällä, aloitin sitä jo sunnuntaina, mutta purin sen pois, kangas ei ollut hyvä. Eilen hain sitten jo uuden kankaan sitä varten.

Kesäkukat on pihalle istutettu, nyt sitten vain odotellaan, että tulisko se lämminkin joskus... Kuitenkin ihanaa kesän jatkoa kaikille!!!