Aurinkoiset terveiset täältä lännestä! Kyllä on kaunis sunnuntai, lämpömittarikin on kohonnut jo 10 asteeseen, auringossa +16... KEVÄT TULEE!!!

Tässä on valmiina ensimmäinen tiskirättini. Lankana oli Novitan Bambu ja kuviona kahden silmukan helmineule. Näkyy kyllä vähän heikosti tuossa kuvassa, kun on väriltään keltainen. Tuosta sinisestä Tennesseestä on tulossa se pitsivillatakkini. Kuva on alkuviikolta eli nyt sitä on kyllä valmiina muutamia senttejä lisää, just pian kainaloissa. Teen sen pyörönä eli on sitten aikanaan vähemmän ommeltavaa...

Eilen pääsin hommiin muutamaksi tunniksi työhuoneeseen, kun isommat huolehtivat pikkumiehestä. Ensin tietysti jouduin jälleen kerran raivaamaan työpöytäni esille, en käsitä, miten se voi täyttyä niin nopeasti... Sitten korjasin neljät housu. Muutakin korjattavaa olisi ollut, mutta ne odotelkoot vielä. Kaivelin esille pistelytöitäni, sillä ensi lauantaina on pistelytapaaminen Turussa. Lisäksi minulla on pari lahjaa suunnittelun alla, ja ne etenikin mukavasti, mutta niistä ei vielä sen enempää... Aikanaan sitten valmiit työt kuvaan ja esittelen, mutta vasta, kun ne ovat uusilla omistajillaan ;)  Lisäksi vielä eilen vähän klaarasin työhuonetta, se tarvis saada huomattavasti parempaan kuosiin kuin mitä se on nyt! Mutta se ei kyllä onnistu muuten kuin tyhjentämällä sitä melkoisesti. No, sekin puoli etenee vähitellen!

Nyt nauttimaan kauniista sunnuntaista ja kaikkea hyvää teille alkavalle viikolle!!!

PS! Helena ja Eija, kiitos tunnustuksista, palaan niihin pika puolin!!!