Nyt on aika esitellä tammikuun Jotain Valmista Joka Kuukausi- haasteen työ, joka ei ole suuruudella pilattu, mutta silti valmistuminen kesti...

Eli ristipistotyö, joka on Lizzie Katen malli. Aihepiiri sopii hyvin tähän vuodenaikaan ;) Pohja on siniharmaa pellava ja lankojen värit omasta vanhasta varastosta. Tähän olisi kuulunut muutama helmi koristeeksi, mutta ne jätin pois, sillä en ole vielä varma siitä, miksi tämän viimeistelen... saattaa olla, että laitan kehykseen lasin alle, katsotaan... Tämä työ on yksi viime vuoden hassutus aloituksista ja sen piti valmistua viime vuoden aikana... Nyt pitäisi sitten päättää, mikä on helmikuun JVJK- haastetyö.

Välitöinä tein vähän vauvoille lämmikettä

ja samalla lankavarastosta lähti yksi markka- aikana ostettu villalankakerä :) Nuo vauvanneuleet on niin ihanan pieniä ja suloisia ja kyllä valmistuvatkin nopeasti.

Eilen sunnuntaina oli aivan ihana auringonpaiste täällä ja pakkasta noin 8 astetta. Samalla, kun kuvasin nuo käsityöt pihalla, kuvasin myös tuota vähälumista metsää, joka on aivan pihamme reunalla. Täällä ei puut ole juurikaan lumisia, mutta onneksi lunta on maassa edes vähän!

 

Oikein mukavaa viikkoa teille kaikille!!! Me olemme ainaskin tämän päivän kotona pienimmän kovan yskän takia, joskos äiti sais tehtyä vähän noita käsitöitäkin ;) Huomenna toivottavasti pääsen käymään Porissa, sillä sinne saapuu Novitan Tumppurekka päiväksi ja siellä tahtoisin käydä!!!

Lämmin kiitos kaikille kommentoijille tuolla aiemmin ja toki tähänkin kommentoiville tämän ruusun myötä!!!