Syksy on saapunut kovan tuulen kera tänne länsi- rannikolle. Upeat ruskanväriset lehdet ovat jo pääosin varisseet maahan, luonto valmistautuu talveen. Vielä ensi viikko on lapsilla työviikko ja sitten koittaa viikon mittainen syysloma, jo pelkkä ajatus siitä lämmittää. Ajatelkaa koko viikko, ettei tarvitse välittää kellosta juurikaan. Olen järjestänyt myös itselleni niin vapaan viikon velvotteista kuin mahdollista :) Sitten sen jälkeen siirrymmekin jo marraskuulle ja alkaa joulun odotus, ihanaa.

Joululahjoja syntyy pikku hiljaa ja suunnitelma on jo kaikista lahjoista olemassa. Voin paljastaa, että lahjojen määrä ei ole ihan vähäinen, kiitos oman ison perheen ja suuren suvun sekä usean läheisen ystävän... Mutta en valita, nautin lahjojen suunnittelusta ja tekemisestä todella paljon ja joulua rakastan!!! Olen aina ollut jouluihminen ja se ei todellakaan ole vähentynyt oman perheen synnyttyä, lisääntynyt vain :)

Tällä viikolla tein myös yhden mallineuleen, mutta siitäkään ei ole kuvaa, sillä se on keväälle asti salaisuus... Tänään lankesin yhteen pistelylehteen, jossa on joulumalleja ja voi että, tahtois niin tehdä niitä, mutta ei auta, nyt on vain maltettava.

Tänään meillä oli Neuletapaaminen ja voin kyllä suositella lämpimästi niihin osallistumista, siellä on niin mukavaa!!! Meitä oli 14 eri- ikäistä naista ja 14 erilaista ihanaa ja inspiroivaa käsityötä. Kyllä voi kaksituntinen mennä kuin siivillä. Tänään lisäbonuksena saimme perehdytystä ravelryyn (KIITOS SARI!), se vasta on ääretön maailma, niin paljon niin ihanaa, ah! 

Tässä vielä yksi kuva kesältä pihaltamme ja sen myötä toivotan kaikille ihanaa syksyn jatkoa ja kaikkea hyvää sunnuntaille sekä ensi viikolle! Nauttikaa kynttilän valosta ja pitäkää itsestänne huolta :)