Sain blogi- ystävältäni Helenalta tämän tunnustuksen: 

Kiitos! Nämä lämmittävät!

Ohjeistuksena on, että siirrä tämä viidelle, mutta se on vaikea valinta... Ihania blogeja on niin paljon... Täällä käyvät, ottakaa tämä mukaanne, annan sen teille lahjaksi :)

Sitten pyydetään kertomaan kolme asiaa, jota rakastaa...

1. Nuo muksut, kaikki viisi...

2. Käsityöt

3. Luonto

Sitten vielä halutaan kuva, jota rakastan ja pitää selittää miksi. Perhekuva olis varmaan rakkain, mutta sattuneista syistä sitä en voi täällä näyttää... Niin sitten tilalle tämä:

Tämä on kotini pihalta otettu viime talvena, Tässä yhdistyvät koti ja luonto, eli toooosi tärkeät asiat minulle!!!

 

Sitten sitä tehtyä eli pari sukat valmistui tällä viikolla.

Molemmat ovat 7veikkaa ja aivan taviksia. Lisäksi valmistui eilen yksi pari sukkia, mutta ne pääsevät tänne vasta joulun jälkeen... Uusi pari tuolle hys- työlle kaveriksi on jo tulossa. Pistelykin on vähän edistynyt, mutta sitäkään ei voi täällä esitellä vielä. Tämähän menee mielenkiintoiseksi, kun töitä tekee, mutta ne ovat salaisia ;)

Viikko oli todella vaihteleva, on ollut hankaliakin asioita, mutta selvitty on, ainakin toistaiseksi. Torstaina oli yhden muksun valvotus ja tutkimus, se meni hienosti, mutta kyllä huomasi itsestäänkin, että tuli valvottua. Eilen eli lauantaina olin Raumalla Neuletapaamisessa, oli sangen rattoista tuokio mukavassa seurassa! Eli tunnelmasta toiseen on menty...

Ensi viikko tuo mukanaan jotain ihan uutta minun elämään, mielenkiinnolla odotan, mitä se tuo tullessaan! Muutenkin uusia tuulia puhaltelee, mutta tuulen voimakkuus on vielä hyvin maltillista. Toivottavasti vanha sanonta, että hiljaa hyvää tulee, pitää paikkaansa!!!

Nautinnollista syksyn jatkoa teille kaikille!!!