Joulukortit lähtivät matkaan eilen, osa näistä oli itse tehtyjä, osa ostettuja. Lähetän niin paljon (noin 70-80 kpl) kortteja, että en voi tehdä kaikkia, mutta edes osan. Tällaisia pellavapaperipitsisiä oli osa:

Tässä vähän enemmän:

Kuvan laatu ei ole taaskaan hyvä... 

Edellisessä postatuksessa näytin pieniä paloja ja tässä näette, mitä niistä on syntynyt:

Muutama sydän pitää vielä koota, mutta palat ovat kaikki valmiina! Kovin on muuten sydämellisiä nämä minun jutut :)

Eilen sain viimeisen neulomalla tekemäni lahjan valmiiksi. Nyt illalla aion vielä kerätä lankani ja puikkoni olohuoneesta pois ja vien ne työhuoneeseen joululomalle, he ovat lomansa ansainneet! Muutaman sydämen kun kokoan, niin sitten lanka ja neulakin pääsee lomalle. Edellämainittujen loma tulee  tuskin olemaan kovin pitkä, jos niin käy kuin aikaisempina vuosina :) Joulun välipäivinä minulla on ohjelmassa kaivella ristipistomallejani, sillä 1.1. alkaa se RistiPistoHassutus eli aloitan uuden pistelyn joka päivä 1.- 15.1. Tavoite olisi saada ne myös valmiiksi vuoden 2011 aikana...

Piparit tuli leivottua viime lauantaina ja torttujakin leivottiin, mutta niitä ei ole enää jäljellä kuin pari... Huomenna illalla on ensimmäiset joulujuhlat. Selkeitä joulun merkkejä ilmassa. Olohuoneen järjestys menee vielä ennen joulua uusiksi osittain, sillä huomenna meille muuttaa yksi vanha lipasto, (haaveilen salaa, että saisin omittua yhden sen laatikon pistelyilleni). Sille on paikka suunniteltu, katsotaan sopiiko.

Tänään on ollut tavattoman kaunis talvipäivä. Puut ovat paksussa kuurassa ja aurinko paistoi, niin kaunista, mutta niin kylmää... - 18 astetta, mutta onneksi ei tuullut! Olin tänään töissä ja samalla sain ihaltua tavattoman kauniita maisemia. Huomenna leipomista ja muita joulujuttuja :)

Kaikkea hyvää teille!!!