Aivan ensimmäiseksi haluan esitellä tuon ihanan muffinin, jonka sain viikko sitten pistely- tapaamisen emännältä eli Marilta . Eikös ole syötävän ihana?

Oli tuo melkoisen ihana ylläri, kun hän meille vieraille kahvipöydässä nämä herkut tarjoili. Hän oli tehnyt jokaiselle vieraalle muffinin omalla etukirjaimella!

Sitten näihin omiin tuotoksiin. Yksi keväisellä Antiikkinallekurssilla ollut ei saanut nalleaan silloin valmiiksi. Soveimme, että hän tulee kesällä meille ompelemaan nallensa valmiiksi. Hän oli parina päivänä täällä ja verannalla istuskelimme ja nallea teimme. Samalla, kun ohjasin häntä, ompelin omaa keskeneräistä. Eilen saimme molemmat nallemme valmiiksi. Tässä omani:

Meidän pikkumies omi tämän oitis omakseen ja ilmoitti, että nallen nimi on Eemeli. Viime yön hän nukkui nalle vierellään :) Nyt meidän jokaisella lapsella on oma Antiikkinallensa. Nalle on siis kokonaan käsin ommeltu ja sen täytteenä on puulastuvilla. Näitä nalleja on niiiin ihana ommella. Ilmeisesti nallekurssimme saa syksyllä jatkoa :)

Myös kolme KYH- työtä on valmistunut:

Nuo villasukat kylläkin vilahti valmiina jo tuossa keskeneräisten kuvassa, mutta ne pääsivät uudelleen kuvaan tiskikukan kanssa. Molemmat tiskikukat ovat bambu- puuvillalangasta. KYH- töistä on vielä 10 keskeneräistä eli 15 valmista eli olen reilusti voiton puolella!!! :)

Tänään käydessäni ruokakaupassa katsastin parit kirpputorit. Tarvis viedä omia kamoja täältä kotoa myyntiin, mutta en oikein tiedä minne, yksi hyvä kirppis olisi, mutta siellä tuo pöytävuokra on vähän turhan tyyris. Näissä tämänpäiväisissä oli halvemmat vuokrat ja toinen niistä vaikutti ihan lupaavalta, harkitaan. Käyn vielä joku päivä katsastamassa pari muuta ja sit pitää tehdä päätös. Samalla, kun kiertelin noita, vähän jotain tarttui mukaan:

Pitsiliinojen hinnat olivat 1,20- 4 euroa kappale ja huom. ne olivat käsin virkattuja kaikki! Ei paha ;) Kehykset maksoivat 10 senttiä ja 50 senttiä, ei myöskään paha ;) Liinat matkaavat pesuun ja kehyksiin päätyy pistelyitä. Tuolla kirppiksillä kierrellessä kyllä välillä ihmettelin tavaroiden hintoja, osassa tavaroista oli kyllä melkoisen korkeat hinnat! Sielläkin pitää olla hintatietoinen!!!

Prismassa kiersin pitkästä aikaa lankahyllynkin... huonoin seurauksin... muutama kerä tarttui mukaan, mutta kaikki ostamani olivat alessa! Edes jokin puolustus... ;) Ostin Novitan Miamia tarkoituksena tehdä isoäidin neliöitä...  mutta aloitus tulee vasta elokuussa, ellei ennen sitä ole kaikki KYH- työt tehty :)

Oikein mukavaa viikon jatkoa ja palaillaan!!!