Viikolla vietimme tämän maamme juhlaa ja se kyllä kului minulla asianmukaisin menoin. Ensin aamulla kirkkoon, sitten sankarihaudalle ja sen jälkeen kunnan itsenäisyysjuhlaan. Kierrokselta palattuani kuvasin oman lippumme

Ja samalla huomasin mainion luonnon taideteoksen pihallamme

Joku on vissiin vähän myöhässä noiden pihakalusteiden talvikorjuuseen laittamisessa ;) 

Joululahjoja olen tehnyt toki lisää, mutta niistä sitten tulee kuvia joskus joulun välipäivinä, mutta tämän yhden voin esitellä, sillä tämän saaja ei täällä vieraile.

Innostuin tästä tulitikkurasiasta niin paljon, että noita pistelyitä on valmiina jo muutama. Lahjojen lisäksi aioin ottaa näitä mukaan viikon kuluttua oleviin myyjäisiin, jos vaikka joku sellaisen haluaa... Rasian taustalle liimasin pellava- kankaan. Lisäksi olen ommellut sydämiä jonkin moisen kasan ja neulonut ja vähän muutakin ;) Tänään hommat jatkuu vielä illalla kunhan palaudun kirkosta. Eilen ommellessani tuli mieleen muutama kiva idea, mutta aika taitaa loppua kesken... Taidampa kirjata ideat ylös ja hyödyntää ne ensi vuoden jouluna!

Nyt lähden kirkkoon, siellä lauletaan kauneimmat joululaulut. Oikein mukavaa joulun odotusta ja mukavia hetkiä jouluvalmisteluiden parissa!!!

PS. KIITOS kommenteistanne <3