Kuvittelin vuodenvaihteessa, että elämä rauhoittuu ja tämä uusi vuosi lähtee liikkeelle leppoisasti ja rauhallisesti. No, se oli vain kuvittelua, totuus osoittautui toisenlaiseksi... Pari viime viikkoa on ollut niin täynnä yhtä jos toistakin menoa ja tapahtumaa sekä työtä. Ompahan mitä muistella, kun sitten vanhana keinustuolissa istuskelen!!!

Kaikissa mahdollisissa väleissä teen käsitöitä, ja toki on sitä valmistakin tullut. Alkukuusta neuloin viisi paria villasukkia, jotka lähtivät eteenpäin. Sitten olen neulonut vauvan sukat ja lapaset, kuva tulee myöhemmin. Myös ompelukoneen vieressä piipahdin ja tässä tulos:

Kuten huomaatte, ystävät ovat mielessä ;) Tänään piipahdin Eurokankaassa ja lisää ompelujuttuja on tulossa, kunhan ensin ehdin kutistamaan kankaat.

Tänään oli vuoden ensimmäinen Neuletapaaminen Porissa. Paikalla oli 21 innokasta naista ja kyllä oli jälleen paljon nähtävää ja ihasteltavaa. Toinen toistaan kauniimpia töitä oli jälleen puikoilla tai koukuilla. Ideoita tuli jälleen eräitä... Olen viime aikoina neulonut pääasiassa villasukkia ja nyt tuli kyllä sellainen olo, että tarvis saada alulle jotain vähän isompaa. Minulla olisi pariin huiviin aivan ihanaa lankaa ja pariin puseroonkin... Katsotaan, mitä pääsee puikoille seuraavaksi.  Myös JVJK- haastetyö on edennyt ja eiköhän se valmistu ihan hyvin ennen tammikuun loppua. Tuolla Neuletapaamisessa muuten päätettiin, että jatkossa kokoonnumme joka parittoman viikon lauantaina Lankaliike Lavikon alakerrassa, eli pääsemme nauttimaan tapaamisista puolta taajempaan kuin ennen :) 

Näiden kukkien myötä ihanaa sunnuntaita ja kaikkea hyvää ensi viikolle!