Ihmeellinen hiljaisuus laskeutui kotiin äsken :) Kaikki viisi muksua lähtivät luistelemaan keskenään, esikoinen kuskina. Tämä on ihan uutta, että minun ei tarvi kuljettaa aina itse mukuloita. Esikoinen sai ajokortin runsas kuukausi sitten ja hän toimii välillä taksikuskina, toki nyt hän meni itsekkin luistelemaan.

Tämä on ollut ihmeellinen viikonloppu, sille ei ollut mitään suunnitelmia etukäteen, paitsi yhdet lastenkutsut pienimmällä muksulla ja lauantain salivuoro koululla. Eilen sitten kyllä käytiin noukkimassa perunoita Pappalla, mutta senkin voi ottaa hyötyliikunnan kannalta mukavaksi jutuksi. Nuo salivuorot ovat mukavia, saamme olla isossa salissa vain meidän perhe. Muksut nauttii ja minä myös. Siellä nauru raikuu ja vauhtia riittää!

Käsityöt ovat edenneet, joululahjoja on valmistunut ja lisää on tulossa, sekä neuloen että pistellen. Kaiken mahdollisen ajan tältä muulta elämältä käytän noihin käsitöihin, nautin ja tiedän, että nautin vielä enemmän, kun ryhdyn käärimään noita tuotoksia paketteihin. Toivottavasti saajatkin nauttivat aikanaan!

Monenlaisia koitoksia on tulossa alkavalla viikolla ja ensi viikonlopun olen Vantaalla kokoustamassa ja myös lisäämässä tietoani. Ja tietenkin junamatkoiksi pitää valita jokin mukava käsityö... Perjantaina posti toi mukanaan kutsun aivan ihaniin juhliin lokakuun lopulla, nekin tuolla pääkaupunkiseudulla. Ihana on mennä juhliin, mutta yksi ongelma tuli, mitä laitan päälleni sinne??? Lieneekö tuttu ongelma muillekin naisille aina silloin tällöin...

Mutta nyt nauttimaan hiljaisesta kodista vielä hetkeksi ja sitten pihalle nauttimaan auringon paisteesta vielä, ennenkuin hämärä saapuu :)

 Ja ISO KIITOS vierailijoille, laskurissa on 10 000 täyttynyt!!!