Tänään iltapäivällä oli nautinnon vuoro. Kaiken kokemani jälkeen viimeisen kolmen viikon aikana, koen ansainneeni sen.(Viimeiseksi viime yön esikoinen oli mahataudin kourissa) Olin tänään Rauman puhallinorkesterin konsertissa, jossa solisteina olivat Arja Koriseva ja Hannu Lehtonen. Se oli musiikilla tunnelmointia ja iloittelua. Todella nautein!!! Koko konsertin ohjelma oli keväinen ja romanttinen. Tällaisesta elämyksestä nauttii pitkään ja arkikin on mukavampaa.

Killan tilkkunäyttelyyn on enää viikko ja olen kaivanut töitäni esille. On mukavaa porukalla pystyttää näyttelyä, samalla käymme läpi yhdessä kokemiamme iloja ja suruja. Kiltalaisista on tullut hyviä ystäviä, joiden kanssa olemme kulkeneet yhteistä matkaa käsitöiden mukavassa maailmassa ja vähän muutenkin.

Lauantaina oli neuletapaaminen, ilmeisesti upea keväinen ilma vähän verotti neulojia, mutta tosi mukavaa oli silti. Noro etenee sukiksi pikku hiljaa. Se on kyllä kaunista lankaa!!! Kiitos ihanalla lahjoittajalle langasta!

Arki edessä, aatto viikko, eli lyhyt. Toivottavasti mahatauti ei kaada koko väkeä, vaan voisimme nauttia keväästäkin! Nauttikaa tekin luonnon tarjoilusta!!!