Viime viikonloppu vierähti niin ihanissa tunnelmissa, että nyt eilisen jälkeen tuntuu, että oliko se edes totta vai vain ihanaa unta???

Olin 22 naisen joukossa Violariumin järjestämässä ristipistoviikonlopussa Ikaalisissa Kauppilan Matkailutilalla. Siis ajatelkaa, sain tehdä pistelyitä ja varsinkin ihailla toisten tekemiä töitä sekä syödä todella hyvää ruokaa, joka joku muu oli valmistanut ;) Siis koko viikonlopun näin perjantain alkuillasta sunnuntain iltapäivään! Arvatkaas, olinko lähes hurmiossa???

Ja siis nuo näkemäni sekä valmiit, että keskeneräiset työt!!! Sanat eivät oikein riitä kuvaamaan sitä kaikkea mitä näin... Toinen toistaan ihanampia töitä, niin isoja kuin pieniä. Niitä oli muutama pöydän päällinen täynnä ja vähän muuallakin, niin ihania että! Ja ne keskeneräiset, joita nämä ihanat naiset kaivoivat kasseistaan, voi hyvää päivää, mitä töitä... Näin niin paljon kaikkea ihanaa, että kyllä menee monta päivää, ennenkuin olen kaiken näkemäni sisäistänyt :) Ja vielä nämä kanssapistelijät, mitä uskomatonta porukkaa! Voi sitä naurua ja puhetta! Tuon parempaa seuraa ei voi varmasti olla olemassakaan!!!

Lisäksi opein viikonlopun aikana niiiiiin paljon ristipistoista ja niiden töiden viimeistelystä, että nyt osaan suunnitella ja ajatella ihan eri kantilta, mitä kannattaa tehdä ja miten! Violariumin Leena näytti ja opasti viimeistelyjuttuja ja antoi vinkkejä paljon, kiitos siitä Leenalle! Oppimisen tuloksia on tarkoitus esitellä täällä aikanaan ;)

Itse pistelin siellä tuota lahjaksi menevään nallukkaa ja sain sen jo ihan loppusuoralle.

Vielä muutama pisto ja sitten se viimeistely!

Me osallistujat saimme Leenalta ihanat tervetulo- paketit ja sisältö oli kyllä tosi mieluinen, katsokaa vaikka:

Tosi kivat mallit, nauhoja, lankaa, tarroja, pistelykangasta sekä erityisesti tuo nappikangas viimeistelyyn, se on ihku!

Ja sit siellä oli tietenkin Violariumin kauppa auki koko ajan ja kävinhän minäkin ostoksilla:

Nuo Samplerin mallit ovat niin ihanat, olen niitä haaveillut siitä asti, kun ne ilmestyivät Violariumin sivuille. Teen nämä kaikki kolme siis yhdeksi työksi ja tietenkin tarvitsin niihin myös pistelykankaan. Ostin harkinnan jälkeen myös nuo sakset, jotka pyhitän vain pistelyyn, eiks oo söpöt ;)

Nämä pistelyihmiset ovat ihan oma rotunsa! Sain viikonloppuna Pikeltä Lizzie Katen malleja ja Ressulta Herbstromantik- kirjasen, nämä kun olivat heille ylimääräisiä. Ei tällaisia anteliaita ihmisiä kyllä löydy joka puolelta. Mutta tuntuu todella, että pistelijät antavat toisilleen lahjoja antamisen ilosta! Olen tosi iloinen ja kiitollinen noista malleista! Alla olevasta kuvasta ne löytyvät vasemmalta ja alareunasta:

Kyllä tuo oli kertakaikkiaan ihmeellinen ja IHANA viikonloppu!!! Lämmin kiitos kaikille paikalla olleille ihanasta seurasta ja kaikesta muustakin mitä sain osakseni!!!!!

Paluu arkeen kyllä koitti sitten totaalisesti maanantaina! Ei kait tuollainen hurmio voi kauaa jatkuakaan, mutta toivottavasti saan sen joskun uudelleen kokea. Maanantaina minä olin yhden muksun kanssa pienellä reissulla, se oli näitä ei niin kivoja velvoitteita, mutta reissu tehty ja kunnialla selvitty. Sitten se lopullinen paluu maan kamaralle tapahtui, kun isäni soitti iltapäivällä minulle, että vointi ei ole hyvä... tajusin heti, että hänellä on sydäninfarkti. Soitin hänelle ambulanssin ja onneksi apu ehti ajoissa perille. Ilta sitten menikin vähän eri tavalla kuin olin aamulla kuvitellut. Nyt kuitenkin kaikki on tilanteeseen nähden hyvin ja hänelle tehtiin pallolaajennus tänään. Nyt voi vain toivoa, että toipuminen etenee hyvin ja Pappa vielä tolpilleen pääsee. Tämä oli hänen kolmas infarkti... Näin sitä voi mennä tunnelmasta toiseen...

Tänään oli eka päivä muutamaan viikkoon, kun kaikki muksut olivat niin terveitä, että pääsivät kouluihin ja yksi päiväkotiin. Toivon todella, että tämä pitkä kierre olisi nyt katkaistu ja väki vähitellen tulisi kuntoon ja jos tuo Pappakin vielä tuolta toipuisi, niin sitten taasen päästäis tavalliseen elämään kiinni. Ja silloin minäkin pääsisin tekemään jälleen enemmän noita käsitöitä ;)  Ei muuten yhtään oma lehmä ojassa...

Pitäkää hyvät ihmiset itsestänne huolta ja nautitaan keväästä, sillä se on vihdoinkin täällä!!!!!