KYH- töistä 17 on valmiina tällä hetkellä. Yritän saada tänne kuvia huomenna. Nyt vihdoinkin Pariisin reissun kuvat on saatu minun koneelle ja yritän käydä ne läpi, jotta saisin vihdoinkin tännekin muutaman kuvan tuolta niin ihanalta matkalta.

Eilen istuin melkoisen tovin ompelukoneen ja saumurin vierellä. Ensin aamulla tein Perinnettärien kiertolaisen valmiiksi ja muuten postitinkin sen, harvinaista kyllä, päivän etuajassa ;) Yleensä valitettavasti hankin olla se matti myöhäinen näiden kanssa. Kuvia näistä kiertävistä blokeista en tänne voi laittaa, ne säilyvät salaisuutensa syksyyn asti, kunnes jokainen osallistuja saa oman blokki-kasansa itselleen. Lisäksi ompelin yhden henkilön korikalustoon tuoleihin ja sohvaan toppauksille uudet pääliset. Sain maanantaina saumurini takaisin korjauksesta ja jälleen se toimii kuin unelma, tuli hyvin testattua eilen... Olisin niin monta kertaa tarvinnut sitä sinä aikana kun se sanoi sopimuksensa irti, mutta onneksi pääsimme jälleen yhteistyöhön!

Lähipäivät ovat jälleen täynnä ohjelmaa, kuinka ollakkaan. Mutta eiköhän kaikesta selvitä asia kerrallaan. Toivottavasti kesän aikana tulisi muutamia rauhallisiakin päiviä, vaikka se taitaa jäädä haaveeksi tällä porukalla. No, ompahan mitä muistelee mummona keinutuolissa!

Kauniita kesäpäiviä toivon teille kaikille!

Erityiskiitos teille kommentoivat kävijät, on ihana lukea teidän tekstejänne!!!