Tässä valmiina KYH 4/20 eli Opalista neulotut sukat. Langan sain keväiseltä Salaiselta neuleystävältäni eli Pikkumyyltä.

1247598343_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvan väri ei ihan ole paras mahdollinen, luonnossa värit ovat vähän voimakkaammat. Sukat jäävät itselle, koska sain langan lahjaksi ja minähän olen villasukkien aktiivinen käyttäjä!!! Eli tulevat tosiaan käyttöön!!!

Sitten tuosta keskeneräisyydestä. Vaikka minulla on keskeneräisiä vaikka kuinka paljon, aloitin uuden työn! Sain päähäni, että haluan juhla- asuuni rippijuhliin pitsisen "takin". Juhlat ovat 2.8 ja sitä ennen pitää vielä ommella rippilapsen juhlapuku, siivota koti juhla kuntoon ja leipoa sortit kahvipöytään. Ruoka sentään tulee valmiina. Takin lankana on markka- aikana ostettu villa-silkki sekoite, puikot 3,5, eli neulottavaa riittää. Väri on tummahko liila. Ans kattoa, onko se valmiina juhlapäivänä! Noiden KYH-töiden kyllä käy huonosti, keskeneräisiä on roppakaupalla kyllä heinäkuun lopulla, no, ei voi mitään! Kyllä ne sitten aikanaan valmistuvat:)

Tänää on ollut ihana kesäpäivä. Piipahdin iltapäivällä Raumalla ja kävin katsastamassa uuden lankakaupan ja voitteko kuvitella! En ostanut yhtään lankakerää!!! Aikamoinen saavutus minulta! Siellä olivat kaikki langat saksalaisia, minulle ennestään tuntemattomia, mutta tosi hienoja. Laatuja oli monia ja sävyt tosi hienoja. Sain reissullani myös pitsiviikkojen ohjelman, eli sielläkin pitäisi ehtiä piipahtamaan näyttelyitä katsomassa.

Eipä käy ainakaan aika pitkäksi!!! Nautinnollisia kesäpäiviä!!!