Kuukausikin on jo vaihtunut ajat sitten, mutta nyt vasta ehdin tähän koneelle niin pitkäksi aikaa, että saan vähän näitä juttujani päivitettyä...

Jouluiset jutut etenee omalla painollaan, mutta niistä tulee kuvia sitten vasta runsaan kuukauden kuluttua. Jouluun liittyvää kyllä ompelin tuossa eräänä päivänä ja tässä tuon tuokion tuloksia:

Eli joulu on jo mielessä ihan kunnolla :) Tänään käydessäni kaupungilla ostin myös jo muutaman joululahjan. Toki olen jo aikaisemminkin muutaman hankkinut, sillä on pakko vähän hajauttaa noita hankintoja, kun noita muistettavia on runsaasti.

Tämän viikon maanantaina oli pienellä iltakurssilla ja opettelimme tekemään paketteja, tässä tuotosta:

Tapettien uusiokäyttöä :) Samalla kurssilla teimme vanhasta kirjasta taulun, taidan tuohon vielä lisätä pätkän kapeaa pitsiä...

Kävin työasioissa tuolla Turun suunnalla ja samalla poikkesin Myllyn Kirjapörssiin, sieltä tarttui mukaan pari käsityökirjaa

Ei hassumpi ostos, ja hintakaan ei päätä huimannut, vajaa 13 euroa kappale

Tämä marraskuu on ollut ihmeellisen lämmin täällä länsi- rannikolla. Ja kostea. Pari kesäkukkaa on vielä ruukuissa pihalla, mutta toki kanerviakin on istutettu eli jotain talven merkkejä, tässä pari sellaista meidän pihalta

Viime kuussa aloittamaani polun taivallusta olen jatkanut ja suunta tuntuu oikealta, joten matka jatkukoon. Tuntuu, että tänä loppu vuonna on ohjelmaa vaikka kuinka paljon. Yhtään vapaata viikonloppua ei ole ennen joulua ja ensi viikonloppuna olisi pitänyt olla viidessä paikassa samaan aikaan, ei ihan onnistu... Runsaan viikon kuluttua onkin jo Tampereen käsityömessut. Tuossa jo suunnittelin, että pitääkö oikein tehdä ostoslistaa sinne mukaan, jotta muistaisi kaiken tarvittavan ;) Suunnitelmia ja haaveita on vaikka kuinka paljon... Vielä en tiedä, minä päivänä pääsen sinne, mutta perjantaita haaveilen.

Huomenna minulle kuulemma tarjotaan tulevan joulun kunniaksi ateria. Minut haetaan kotoa klo 17.30, mutta minulla ei ole aavistustakaan siitä, minne minut viedään ja koska palautetaan... Mutta siitä olen varma, että mukava ilta on tulossa, mutta mitä laitan päälleni???

Kuvasin alkuviikosta pihalla sitkeästi kukkivaa ruusua, siis ajatelkaa, marraskuu on jo hyvässä vauhdissa ja pihalla on tällainen kukka!!!

Tämän ruusun myötä toivotan teille kaikille mukavaa viikonloppua! Ja oikein nautinnollista isänpäivää kaikille isille sunnuntaina!!!