No niin, nyt minulla on langat tuohon allaolevaan Teddy Bear- pistelyyn sekä niihin Samplereihin sekä vähän puuvillalankojakin ja taisi sitä tulla vähän jotain muutakin... pellavalankaa huiviin ja bambua tiskirätteihin... Eli olin viikonloppuna Tallinnassa ihan ykkösluokan seurassa! Karnaluksiin ehdeimme, vaikka vähän tiukka olikin aikataulu :) Melkoisen yllätyksen koin Karnaluksin portaikossa, kun ihana ystäväni Maarit Vantaalta tuli vastaan! Näkyi siellä muitakin tilkkuilijoita olleen liikkeellä!

Kuvat ostoksistani tulevat vasta myöhemmin, sillä kamera matkasi Ylläkselle sunnuntaina, kun lähes puolet perheestämme lähti sinne. Nyt on koti niin oudon hiljainen ja rauhallinen, kun kotona ei ole kuin kolme muksua ja minä ;) Myös pari valmista työtä odottaa kuvaamista.

Nyt onkin sitten vähäksi aikaa tämän äipän viikonloppuvapaat vietetty. Viikko sitten olin siellä Ikaalisissa ja nyt viikonloppuna Tallinnassa, niin nyt sitten ei tarvikkaan ihan heti haaveilla mistään reissusta. Mutta täytyy kyllä sanoa, että molemmat viikonloput olivat niin ihania, että niiden voimalla kyllä jaksaa vaikka kuinka kauan! Eilinen sitten menikin tätä kotia raivatessa, kyllä huomasi, että kaksi viikonloppua on huinittu muualla ja kun vielä viime viikkokin meni niin, etten ehtinyt kotona tekemään kuin pakolliset jutut, niin edestään löytää, minkä taakseen jättää... Eilen kävin myös auttelemassa isääni, hyvin hänellä on lähtenyt kotona menemmään, kunhan nyt vain malttaa olla ja toipua.

Käsityö- rintamalla on nyt melkoinen puhti päällä ja toki hyvällä omatunnolla voi niitä tehdäkkin, sillä ainakaan vielä ei pihallakaan voi mitään tehdä. Meillä on vielä melkoisia lumipenkkoja kukkapenkkien päällä ja nurmikot ovat vielä ihan likomärkiä. Pääsiäiseksi on luvannut tosi lämpimiä kelejä, joskos nuo viimeisetkin penkat sulaisi pois ja piha kuivuisi. Sisällä narsissit kukkivat jo ja jos pihallekin pian sais vähän kevään kukkia. Ei silti, on tilanne mikä vain, niin pääisäiseksi ainakin pari narsissia pihalle tulee!

Nyt työt kutsuvat ja nautinnollista pääsiäis- viikkoa teille kaikille!!!