Viime päivinä on tuullut todella paljon, kait se kevät siellä tulee, kun ensi yönä siirrymme kesäaikaankin, vaikka välillä vähän epäilyttääkin, kun viime yönäkin oli - 12 pakkasta. Keväisiä tuulia on käsityö- rintamallakin ja kodissa. Kulunut viikko oli mitä moninaisin. Viime viikonloppuna olin Tilkkupäivillä Espoossa ja siellä tuli ideoita vaikka millä mitalla. Muuten, isoäidin neliöistä oleva huivini sai kehuja siellä :) Katsotaan, milloin voin esitellä täällä noiden ideoiden seurauksena valmistuneita töitä... Matkakäsityönä ollut huivi on jo hyvällä mallilla, valmistunee lähiaikoina. Yhtenä välikäsityönä valmistui tavis- villasukat, sillä niille löytyy aina käyttöä.

Lankana on ikivanhaa Nooraa ja koko noissa on noin 39. Vieressä lepää pari isoäitiä, tunnistatteko, että nämä neljä ensimmäistä kerrosta on samaa kuin huivissa? Virkkasin uloimmaksi kerrokseksi turkoosia ja näistä tulee vauvan peitto, lankana siis Novitan Miami. Kuvan värit eivät ole täydelliset, sillä kuvasin nuo nyt illalla sisällä ja sen huomaa... Muuten, se edellinen isoäidin neliö kasa on vielä kokoamatta, sillä se kokoomaväri on vielä hakusessa tai väri alkaa olla selvillä, mutta lanka on vielä hankkimatta, kun kotoa ei löytynyt sopivaa sävyä. Taitaa olla niin, että hankinta jää seuraavaan Karnaluksin reissuun...

Tänään piipahdin Turun käsityömessuilla, kun yllättäen sainkin vapaa päivän. Muutaman ostoksen tein, mutta kuvaan ne päivän valossa, kunhan ehdin (ymmärtänette äskisen kuvan perusteella). Mitään mullistavaa en messuilta löytänyt, kaipaamaan jäin lankoja, sillä mielestäni niiden valikoima oli suppea. Lisäksi haaveilin pienikuviollisista kankaista noiden pistelyjen viimeistelyyn, mutta en löytänyt mitään! No, se hyvä puoli oli, että rahat säästy ;) Olen kyllä sitä mieltä, että parkkimaksu noilla messuilla oli kohtuuton! Mielestäni 5 euroa on tosi paljon!!! Törkeää rahastusta!!!

Toivottavasti ensi viikko on niin rauhallinen, että ehdin tekemään käsitöitäkin. Muksujen sairastaminen ja monet menot ja velvoitteet tekivät viime viikosta melkoisen vipinä viikon. Lisäksi pienimmän synttärit vei pari iltaa. Vaiheessa on useita käsitöitä ja pari niistä vähän kiireellisiäkin. Lisäksi pitäisi valmistella parin viikon kuluttua olevaa pistely-viikonloppua, jonne ilokseni pääsin peruutuspaikalle! Ajattelin ottaa sinne jotain pientä viimeisteltävää vinkkejä varten. Odotan todella tuota viikonloppua!!! Ja toivon todella, että mukulat olisivat silloin kaikki terveinä, ettei minun tarvi olla huolissaa heistä. 

Nautinnollista sunnuntaita teille kaikille ja oikein antoisaa alkavaa viikkoa :)