Vielä ei ole mitään valmista esiteltävää, puikoilla on baktus- huivi, toinen kolmiohuivi, jota isonnan sekä aloitin sen "tuubin" Novitan Kuurasta. Lisäksi pitäisi tehdä yksi pieni tilkkutyö, joka tulee olemaan aivan erilainen alkuperäisestä suunnitelmasta. Sain uuden oivaluksen sen toteutuksesta ja vanha suunnitelma ei tunnu enää ollenkaan hyvältä... enää siis puuttuu vain se toteutus... Mutta kun tuo muu elämä haittaa näitä käsitöitä, eipä silti, onneksi on tuota muutakin elämää.

Vesirokko on ohitettu ja suht helpolla potilas pääsi, hyvä niin. Nyt on sitten toinen potilas, eilen illalla mies halkaisi pikkusormensa, päivustyksessä kävi ja nyt sitten on sormi paketissa, ja potilas vähemmän onnellinen tapahtuneesta. Eilen kyllä yksi iltavieraamme kysyi häneltä, joko hänellä on kanta- asiakaskortti polille, sillä sen verran usein tuntuu jotain tapahtuvan. Ei kuulemma ole sellaista vielä saanut.

Keskiviikkona täällä länsi- rannikolla oli mieletön myrsky. Tie tuiskasi umpeen ja olimme jonkin aikaa motissa täällä. Ulkona ei ollut ollenkaan inhimillistä, pakkasta noin 10 astetta ja jäätävä myrsky. Luonto näytti jälleen voimansa ja mahtinsa, siihen on tyydyttävä, mitä annetaan. On se silti ihanaa, kun on meilläkin talvi ja lunta. Eilen oli myös vähän vilpoista, pakkasta oli 20 astetta, nyt lauantaina on iltapäivällä vain 12 astetta, kykenee vähän ulkoilemaan.

Tämä alkuvuosi tuntuu olevan melkoisen mielenkiintoista aikaa, paljon asioita on etsintä-, mietiskely- ja muutosvaiheessa. Elämä on avoin. mahdollisuuksia on monia, kunhan osaisi tehdä oikeita valintoja. Mistä saisi sen viisauden, jota nyt tarvitsisi???

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!